2777
2789
ایرانی نیست.روم نشد از دوستم بپرسم عمل داره یانه.فکر کنن ۲۸ سالش بود

سنش بالا نشون میده رنگ موهاش افتضاح اصلا بهش نمیاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دماغش معلومه عمله

ن خدایی اگه همه جا عمل باشه بینیی رو مطمئنم

حالا چرا انقدر اصرار دارید وقتی یکی طبیعی بینیش خوش فرمه بگید عمله

خیلی تعجب کردم آخه من زیاد دیدم آدمای اینجوری

ژن و ایناست

زیباست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اسم درسا قشنگ تره یا آیلین ؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچها شاید اسی درست میگآخه داداش من هم زاویه فک داره اینجوری هم چشاش همین رنگ و این شکلی

بابا لنزه چشماش

دقت کنید

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بابا پیج اینو تو تیک تاک دیدم بقیه عکساش از اینم مصنوعی تره همه هم زیر پستاش میگن قبول نمیکنه

اونا یچیزی میگن شما چرا جدی میگیرید😐

از خیابان میگذرم اما این بار...دستی نیست که مرا نگه دارد:)