2777
2789
عنوان

تو این سن خواستگار با این مشخصات قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 117 پست
نمیدونم خرده فرهنگه یا نه ولی زوم شدن رو اختلاف سنی پشت پا زدن به شانس ازدواجه

منم موافقم باهاتون صرفا تفاوت سنی دلیل بر بد بودن یا خوب بودن یه ازدواج نیست ولی این عزیزمون که تاپیک زدن به جز مسئله سن یه سری ناهماهنگی های دیگه ای هم دارن با خواستگارشون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چراعزیزم مشکلی نداره اولویتت این باشه طرفت اخلاق داشته باشه انسانیت داشته باشه طلاق گرفتن وبچه داشتن ...

مجرد رو ول کنه بره با مرد مطلقه بچه دار ؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراعزیزم مشکلی نداره اولویتت این باشه طرفت اخلاق داشته باشه انسانیت داشته باشه طلاق گرفتن وبچه داشتن ...

بچه شوهر رو بزرگ کردن خیلی سخته هیچ بچه ای دوست نداره زن دیگه بیاد جای مادرش

فقط اینو میدونم بالای ۳۰ سال دیگه گزینه های ازدواج روز به روز کمتر میشن . قرار بر سختگیری باشه من که آقا هستم از هر ۱۰ هزار دختر شاید یکی به دلم بشینه باید ببینم اونم به دلش می‌شینم یعنی ازدواج نمیشه سختگیر باشی . حتی در خرید خونه هم بهترین و گرون ترین خونه ها هم عیب دارن خرید ماشین هم بری هر ماشینی یه عیبی و ضعفی داره . الان گرون ترین موبایل بازار هم آیفون هم سلامت باتری اش زود ضعیف میشه .منظورم اینه گل بی عیب خداست 

خودش قبول کرده اختلاف سنی رو تو چرا جوش بزنی پنهونم که نکردی که بعدا بخواد بزنه تو سرت 

فقط مطمئن شو فیش حقوقی داره عصبانیت کنترل نشده نداشته باشه از اینهایی که همیشه فحش رو زبونشون هست اعتیاد. به موادی مشروبی چیزی نداشته باشه به زنها احترام بزاره برنامه داشته باشه برای اداره زندگی مثل پس انداز و ارتقا زندگی و خیلی چیزها دیگه

بی مسئولیت نباشه اینا مهمه تو ازدواج 

خونوادشم وقتی اومدن خاستگاری دقت کن از اینا نباشن طلاق براشون آب خوردن باشه یا روی پسره تسلط کامل داشته باشن 

مجرد رو ول کنه بره با مرد مطلقه بچه دار ؟

گفتن دوتا خواستگار مطلقه هم دارن  گفتم میتونه به اوناهم فکر کنه نگفتم حتما بره باهاشون ازدواج کنه اولویت مجرد باشه ولی وقتی نمیشه میتونه به اوناهم فکرکنه مطلقه ومجرد نداره مهم اینکه کدومشون بااخلاق ترهستن کدومشون شرایط بهتری دارن میتونن اسی رو خوشبخت کنن مگه مطلقه ومجرد بودن چه فرقی داره اتفاقا اونا چون یکبارشکست خوردن خیلی باگذشت ترهستن تجربه دارن میتونن زندگی رو مدیریت کنن 

من کاربه شماندارم عزیزم مختاری برای زندگیت هرتصمیمی بگیری ولی خیلیا میتونن حتی بهتر ازپدر مادر واقعی باشن همه پدرمادرای واقعی خوب نیستن گلم بخدا همین بلاگری که من میگم مادربچه هاشو ولشون کرده سراغشون رو نمیگیره ولی این ازته دل بهشون محبت میکنه بچه هام عاشقشن مامان مامان اززبونشون نمیفته بچه محبت رو درک میکنه یا طرف مادرش از پدرش جداشده طرف بچه اشو ول کرده ناپدری از پدرواقعی براش بهتر پدری میکنه 

تاپیکاتو خوندم بیشتر بهش فکر کن همینطوری رد نکن چون خونه بابات هم همچین زندگیت گل و بلبل نیست  ولی مطمئن شو آدم درستیه چون اگه ازدواج کنی دیگه هییییچ راه برگشتی به خونه بابات نداری 

من کاربه شماندارم عزیزم مختاری برای زندگیت هرتصمیمی بگیری ولی خیلیا میتونن حتی بهتر ازپدر مادر واقعی ...

از کجا معلوم شما تو زندگی اونا نیستی که فقط از پشت گوشی میبینی آدم میشناسم دختر خودشه بچه خودشه همش باهاش دعوا میکنه کتکش میزنه ولی تولد میگیره آدم دهنش باز میمونه تو اینستا یه پست از دخترش گذاشته بود یه متن نوشته بود که اصلا با رفتارش نمیخوند یبار تو عروسی بچه گفت جیش دارم بخدا داشت اونجا بچه رو میکشت

ولی تصمیم درست رو بگیر چون دیگه ۳۶ سالته همسایه ما پسره ۴۷ ساله بود رفته بود خواستگاری دختر ۴۰ ساله دفعه بعدی که رفته بودن خونشون خانواده دختره همونجا بدون آزمایش و اینا زور کردن عقد رو جاری کردن بعدا گندش دراومد زنه ۵۴ سالشه زنه قیافه خیلی معمولی داره ولی پسره قدبلند هیکلی خوش تیپ خوش چهره ولی قلبش یه کوچولو مشکل داره نمیتونه کار سنگین انجام بده زندگیشون خوبه پارسال همین موقع ها عروسیشون بود یک ماه پیش میخاست بره ۳ ساعت جایی برگرده آورد زنشو گذاشت خونه مادرشوهرم تنها نباشه ماهم اونجا بودیم معلومه خوبن باهم

از کجا معلوم شما تو زندگی اونا نیستی که فقط از پشت گوشی میبینی آدم میشناسم دختر خودشه بچه خودشه همش ...

منم همینو گفتم دیگه همه ی نامادری وناپدری ها بد نیستن همه ی پدر مادرای واقعی هم خوب نیستن زندگی کلا ریسک بامجردم ازدواج کنی معلوم نیست چی میشه مثل من بدبخت که بامجرد ازدواج کردم معتاد ازاب درآمد کلی تلاش کردم درست بشه نشد اخرم بعد ۷سال زندکی با ی بچه یکساله دوماه جداشدم