2777
2789
عنوان

آدم خاله زنک تو فامیل دارین اونم مرد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
همه تو فامیل یکی دوتا ازین موردا دارن😂

چند روز پیش رفته بودم خونه عروس داییم بهم گفت بیا ارایشم کن حالا داییم و زنش تو سالن بودن زنش اومد یه سر زد بهمون خودشم پاشد اومد تو اتاق ها دارین چکار میکنین  فلان مدل آرایش کن

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای جرررر

😂😂😂😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شوهرم...به قدری خاله زنک بازی درآورد...انقدر حرفایی که من بهش زدم رو رفت به خانوادش گفت...که آخرش یه دعوای حسابی راه انداخت...مادشوهرمم گفت به من باید بیای معذرت خواهی کنی...تو بین خواهر وبرادر و بهم زدی...

من ک این کارو نکردم 😂😂خب اعتراف میکنم از سر کنجکاوی میرم 🙈🙈ولی نظر ندادم 😂

میریدحداقل دیگه نظرندین خواهشن بخدا خیلی زشته

((تورو خدا در خواست ندین ))کاش یکی بود به جای من زندگی می کرد💔💔

شوهر خواهرشوهرم بشدت خاله زنکه. از هر فرصتی استفاده میکنه تو جمع ضایت کنه. یبار کل خونواده شوهرم جمع بودن سرسفره اومدم بشینم گفت انقد پاهات درازه باید چند نفر بلند بشن جا واسه پاهات باز بشه 🙁 جاریم قدش کوتاهه یسری تو جمع داشت درباره مانتویی که خریده حرف میزد یهو شوهر خواهرشوهرم با صدای بلند گفت آخه تو نیم متر پارچه بسه واست مگه چقد شده قیمت مانتوت