2777
2789
خب عزیزماینک مثلا سنم بالا باشه یا ازدواجم فامیلی میگم آره برحسب اینا ریسک خورده تو برگه ازمایشمدنبا ...

اصلا نترس الان برای اینکه سندرم داون را ازبین ببرن خیلی می فرستند امینوسنتز

شماریسکت نسبت به من پایین هست 

امینوسنتز اصلاسخت نیست دردش از امپول زدنم کمتره فقط بعدش باید دوسه روز استراحت کنی 

استرس هم نداشته باش من اونقدر توهمین نی نی سایت سرچ کردم نود درصد بچه هاشون سالم بودن یکی دوتا مجبور به سقط شدن 

تا دلت بخواد من تواون چهار پنج هفته که برم امینوسنتز و جواب بیاد سرچ کردم 

دردشم باور کن هیچی نیست فقط بعدش باید استراحت کنی که چون کیسه اب سوراخ میشه نشتی نداشته باشی 

من نشتی داشتم اما نصف روز استراحت مطلق صبحش قطع شد

توتاپیکهام همش هست

حالتو قشنگ درک می کنم چقدر نگرانی 

اما مگران مباش از عمرت میره چون سنتو کمه نودوهست درصد جنینت سالمه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مگ میتونم ن راه پس ن راه پیشاسترسی ک میندازه تو جون ملت

من ماماهستم الان شما برااینکه خیال خودت راحت بشه ازمایش بده اماازهمین الان میگم بچه سالمه 

اگه ntبالا بود میگفتیم ریسکه

خواهر خودم سنش یکم بالا بود براش زده بود ریسک دکترش باتجربه بود کلا گفت ازمایش نمیخاد 

سونو بعدیم که هست خیالت راخته 

ببین اینهایی کهntبالا هست وکارشون به امینو میکشه و بعد میگن نرماله انهاازنظر بعضی پزشکها بچه هاشون بعد دچارمشکلاتی میشن اما شما باخیال راحت برو ازمایش بده چیزی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.