بچه هامن توزندگی خیلی به بن بست خوردم وواقعادیگه خسته شدم حالادوستم بهم گفته بروپیش فلان دعانویس کارش خوبه ولی من خیلی شک دارم تاحالاسراغ اینکارانرفتم ومیترسم ولی ازطرفیم خیلی بهش فک میکنم
کسی تجربه داره؟به نظرتون برم؟
قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
بهت درخواست میدم اگر داد اونجا بده🥲ویچیزی خواهرانه بهت بگم اگر مشکلت حاد نیست و تالا پیش دعا نویس ن ...
حادکه چی بگم والاامااحساس میکنم اون محبت واقعی که بایدبینمون باشه نیست سرده،اصلابه حرفم نیست بیشتربه حرف خونوادشه دیگه افسردگی گرفتم چندوقته همش به جدایی فک میکنم میگم این زندگی که میخاستم نیست پس به چه دردم میخوره ازطرفی اگه بدونم یکم شوهرم تغییرکنه حیفه که زندگیموخراب کنم ولی تغییرنمیکنه خیلی تلاش کردم گفتم شایدازاین راه بشه
قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ممکنه کسی از اقوام یا اشنا یا غریب برات دعا گرفته باشه بینتون سردی بیوفته؟یهو بی دلیل سرد شد؟
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
هیچی ازهیچکس بعیدنیستیهوکه نه ولی درطول ۶سال زندگی مشترک این یه سال اخیرمث قبل نبودومن خونوادشومقصرم ...
میخوای اول یه سرکتاب بگیر ضرری هم نداره بهت میگه چی شده اصلا دعا برات گرفتن یا نه و دلیل سردی بینتون میگه
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂