من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ممنون عزیزم دعا کن مامانش دوباره یه بچه خوشگل مثل همون که هیچ کس نمیشه اما نزدیک همون بیاره بلکن ما که دیگه زندگیمون مثل قبل نیمشه حداقل مادرم یذره دلشاد شه
عزيز دلم،متاسفم خدا صبرتون بده،عزيزم چن روز بيرون روي نداشته ؟البته شرمنده گل روتم اين سوال رو ميپرس ...
دورورز اما برا همه فرق داره دمترش میگفت مریض آمده بوده شیش روز مدفوع نکرده بوده اما زنده مونده این بچه اصلا یه چیز عجیبی شد نه دفع کرد نه بردنش دکتر زودتر اصلا یه وضعیتی که همش داریم خودمونو سرزنش میکنیم
چشم عزیزم حتماااهیچ کسی جای کسی رو نمیگیره ولی دل مامانش یکمی آروم میگیره با اومدن یه بچه ی دیگه
دعا کن مادرش راضی شده چون تا اسم بچه میاد جیغ می نه میگه بچه بیارم ازم بگیرن مردم البته الان زوده ولی هرکس بهش میگه ایشالا یه کل پسر دیگه بیاری داد میزنن جیغ میزه میتوپه