2777
2789
عنوان

یعنی فقط ماییم یلدا جایی نمیریم و کسی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
من که امسال اصلا حوصله ندارم. دخترم خیلی گریه میکنه،فکر کنم بعداز زایمان افسرده هم شدم.از الان به هم ...

چرا گریه میکنه عزیزم؟

کاش پیگیری کنین

خوش باشین دور هم💞

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه جمعی هستیم که هرهفته مافیا بازی میکنیم دعوت مون کرده 

خونه دوتا مامان بزرگ هام مراسم هست یکی پنجشبه یکی جمعه

تولد خواهرمم هست

اولین تولد پسرم هست 

تازه اتلیه هم میخوایم بریم 

رفتم کاشت ناخن اکستشن مژه میکرو ابرو 

مانتو گرفتم برای پسرم لباس خریدم و....

کلی برنامه ریزی گه هرکس یه چیزی بیاره روی مامان بزرگ پدربزرگ ها فشار نیاد

حتی شام هم شاید هرکس سهم خودش جوجه بیاره 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

یه روز خونه خواهر همسر یه روز خونه خانواده خودم....البته خونه خودمون هم بودیم مشکلی نداشتم اتفاقا تو خونه هم خوش میگذره کیک میخریدم یه کیک مینی با آجیل و میوه و انار و هندوانه و این چیزا 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
والا یه جمعی هستیم که هرهفته مافیا بازی میکنیم دعوت مون کرده خونه دوتا مامان بزرگ هام مراسم هست یکی ...

عزیزمممم...چقدر برنامه های متنوع و قشنگیییی... حقیقتا هم حسرت خوردم هم گفتم کی حوصله داره!

شما خوش باشین ایشالا💞

یه روز خونه خواهر همسر یه روز خونه خانواده خودم....البته خونه خودمون هم بودیم مشکلی نداشتم اتفاقا تو ...

اینارو چرا تو روز عادی انجام نمیدیم😂خوشبگذره جانم

چرا گریه میکنه عزیزم؟کاش پیگیری کنینخوش باشین دور هم💞

هم کولیک داشت هم حساسیت به پروتیین داره،هم رفلاکسش خیلی شدیده.تحت درمان هست خداروشکر دل درداش بهتره اما اصلا نمیخوابه،به خاطر دل درد هم مدام بغلش میکردیم بغلی شده شدیدا،از صبح تا شب تو بغلمه.

شب هم تا میخوابه دستاش رو اینقدر میماله توی صورتش که بیدار میشه.تا الان سه تا متخصص برای همین موضوع بردم،میگم انگار صورتش میخاره یا بینیش اذیت میکنه اما میگن هیچی نیست. حتی یه پماد معمولی هم ندادن.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
عزیزمممم...چقدر برنامه های متنوع و قشنگیییی... حقیقتا هم حسرت خوردم هم گفتم کی حوصله داره!شما خوش با ...

فداتبشم 

والا خانواده مادری ام خیلی بی ذوقن من برنامه ریختم 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
هم کولیک داشت هم حساسیت به پروتیین داره،هم رفلاکسش خیلی شدیده.تحت درمان هست خداروشکر دل درداش بهتره ...

الهی عزیزدلم🥺

چند وقتشه

اسمش چیه وییی من دختر خیلی دوسدارم🥺