2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

63 بازدید | 19 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجونم شکرت شکرت شکرت 

شکرت واسه حال خوبم 

شکرت واسه وجود قشنگت 

شکرت هستی کنارمی نمیزاری اذیتم کنن 

خدایا شکرت فداتشم ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره 

شکرتتتت سه شنبه خیلی قشنگی در انتظارمه 

شکرت بش رسیدمو باهاش حرف زدم 

شکرت باهاش خوشبختم کردی 

شکرت باهاش عقد کردم 

خداجونم شکرت امشب خبر خیلی خوشحال کننده ای شنیدم 

خدایااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایااا شکرت واسه زندگی قشنگی ک دارم شکرت کنارشم شکرت دیدمش شکرت داریم باهم حرف می‌زنیم شکرت برگشت و دوسم داره شکرت دلتنگم شد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداجونم شکرت که بهم پیام داد و من جوابشو ندادم 

خدایا شکرت بهترین سه شنبه را رقم زدی برام

خدایا شکرت که اومد تا منو ببینه ولی من دلتنگش نشدم

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

خداجونم شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

شکرت منو عشقمو قسمت هم کردی 

شکرت بش رسیدم شکرت امشب پیام داد شکرت خبر خیلییی خوش شنیدم

خدایا شکرت بابت پدرومادرم

خدایاشکرت بابت دخترای نازم

خدایا شکرت بابت شوهرم 

خدایا شکرت بابت پرادو که قراره بخرم

خدایاشکرت بابت یه شغل پر سود ودرامد عالی

خدایاشکرت بابت تن سالم دل خوش

مامان دوتا گل دختر😍😍

خدایا شکرت بخاطر وجود خواهر معلولم باعشق دوسش دارم ان شاءالله بتونم یه روز بهتربن کار هارو براش بکنم

در کل شکرت خدا جونم❤🤗

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

عزیزم برات چله استغفار گرفته بودم امروز تموم شد الهی حاجتتو بگیری زودتر

ویییییی خیلییی ممنونم عزیزممم فداتشم من.🥺🥺الهی ک ب زودی زوددد حاجتمو بگیرم ممنونم ازت

خدایا شکرت بالاخره بعد از ۵۰ روز سختی و هزارتا آزمایش پرده ها به لطف خودت کنار رفت و بیماری دخترم شناخته شد و درمان را شروع کردیم 

خدایا شکرت دخترم تب نداره و به لطف و مهربونی خودت قرار کامل درمان بشه و حالش عالی بشه

خدایا شکرت واسه نی نی توی شکمم

خدایا شکرت که نور وجودت توی قلبم و زندگیمون میتابه

خدایا خیلی دوستت دارما

خداجونم تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

خدایا شکرت امشب خوشحال ترینم شکرت حضرت زهرا کمکم کرد شکرت ائمه و شهدا برام واسطه شدن شکرت تو خاستی ک من بش برسم شکر