2777
2789

تحقیق رو باید از دوست وهم اتاقی انجام داد تا بفهمی اخلاق واقعی طرف  چجوریه  حتی اگه فامیل باشین

واینکه درعین اینکه پر توقع نباشیم خواسته هامونو بی اهمیت جلوه ندیم همه چیزو قربانی درک کردن نکنیم

من اگه خودم به خواسته هام اهمین بدم شوهرمم یاد میگیره بهشون اهمیت بده

وای دقیقا منم عین تو بودم. انکار ادم تا وقتی وسط اون رابطه کثافته نمیفهمه بوی گندشو. وقتی میری بیرون ...

اره ولی ای کاش ما دخترا زودتر عقلمون بیاد سر جاش همه چیو پای مثلا ب اصطلاح دوس داشتن طرف مقابل نزاریم ک خودمونو توجیح کنیم من خیلی نابود شدم خییییلی سختی کشیدم تا فهمیدم چی درسته چی غلط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش به خداحیف عمر و جوونی که اینقدر راحت رفت

بعضی موقع ها دوست دارم ول کنم برم برای همیشه، بعدش میگم روزای خوبه من که گذشت و رفت باید بمونم زندگیه شوهرمو براش جهنم کنم، کلا با خودم کلنجار میرم

حالا به نظرم اونقدرم مهم نیستا، اصل جوهره و جنم کار کردنه

چرا مهمه میدونی چرا

چون مخ نقشه کشیدن الان داره معماری میخونه از همه بچه ها بهتر نقشه میکشه

حتی به جرات میتونم بگم اول

ولی ریاضی و زبان ضعیف

البته الان داره زبان میخونه ولی خب خیلی عقب

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۳۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃

همین رفیق بازیه همین که به قول خودشون معرفت میذارن برای هم بیچاره ات میکنه همین کاراشون و اولویت بند ...

اخه ویژگی های خوبشم زیاده، خیلیم اهل کاره دوستاشم اکثرا متاهلن و ادمای سالمین

بازم نگران باشم؟

بعضی موقع ها دوست دارم ول کنم برم برای همیشه، بعدش میگم روزای خوبه من که گذشت و رفت باید بمونم زندگی ...

منم دلم خیلی وقتا رفتن و بریدن میخواد منم میگم زندگی بچه هام رو حفظ کنم تلاش کنم اونا مث ما نشن البته من انصافا شوهرم بد نیست فقط بی پولیم

اینکه زیاد نمیتونم خانواده م رو ببینم تو جشن هاشون نیستم مثلاً الان خواهر زاده م وکالت قبول شد جششن ...

مگه کجا هستین برای حتی تشییع مادرتون نتونستین برین؟ خیلی ناراحت شدم خدا صبرتون بده

منم دلم خیلی وقتا رفتن و بریدن میخواد منم میگم زندگی بچه هام رو حفظ کنم تلاش کنم اونا مث ما نشن البت ...

خدارو شکر من بچه ندارم ، سخته واقعا خیلی ام سخته خدا به دادت برسه مشکلت حل شه

خب یعنی اگه واقعا به عقب برمیگشتی با همسرت که خودش خوبه اما خانپاده اش نه، ازدواج نمی‌کردی ؟

ن نمیکردم    خیلی برادرشوهر ومادرشوهرم شکنجه روحیم دادن   آثارش هنوز هست... اصلا درکی از ازدواج این شکلی نداشتم نمیدونستم حرفای خاله زنکی چیع ی دختر شاد ومهربون بودم. ای خدا جوابشونو بده

مگه کجا هستین برای حتی تشییع مادرتون نتونستین برین؟ خیلی ناراحت شدم خدا صبرتون بده

ممنون

نشد دیگه

گفتم که راه دور یه درده بی پولی هزار درد 

سر کارم بودم برا سومش رسیدم و عصر سوم از سر قبرش دوباره برگشتم دو روز بعد که رسیدم شهر همسرم رفتم سر کار کلی شاکی داشتم بابت غیبتم تا اداره هم رفته بودن گزارش داده بودن