2777
2789
همه چی پول نیست

من از مدیریت مالی میترسم راستش

دوست دارم خودم شاغل باشم اما بیشتر یا همه خرج و مخارج من و خونه با شوهر باشه….. حس بد میگیرم من خرج بدم،،،،بحثم پول نیستااا اون حس حامی و تکیه گاه بودن همسر منظورمه…

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج پیر میکنه مسئولیت سنگین داره مرد هم خوب باشه چرخاندن زندگی متاهلی سخته هر روز یک‌چالش عس ...

راست میگی سختی زیاد داره

ولی تنهایی هم خیلی بده

نمیدونم شاید چون تجربه نکردم ولی ازدواجو با همه سختیاش ترجیح میدم به تنهایی

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
فکر می‌کنی شوهر کنی تنها نمیشی؟متاهل بودن و احساس تنهایی کردن خیلی خیلی خیلی دردش بیشتره

درسته همینطوره

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چون مجردی این رو میگی.چوب خانواده شوهر بهت نخورده که کوچیک و خرد بشی.شوهر هم پشتت نباشه.تازه باید هم ...

اینایی که گفتی خیلی رو مخن

جدی اعصاب فولادین میخواد 

تنها معضل همون خانواده شوهره

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
راست میگی سختی زیاد دارهولی تنهایی هم خیلی بدهنمیدونم شاید چون تجربه نکردم ولی ازدواجو با همه سختیاش ...

چون ازدواج رو تجربه نکردید  میگید  همه چیزو به جونم نیخرم  فقط شوهر باشه  .. اصلا گفتنی نیست  ..باید تجربه کنید اون موقع میگید کاش یکم ساکت باشه  تنها باشم

یه بنده خدا که ۱۴ ساله منتظره جواب دعاشه🖤

نصیحت من به مجردا هرگز ازدواج نکنید بخدا پشیمون میشیدمن اگه برگردم عقب هیچوقت ازدواج نمیکنم.کاش میشد

با دلیل بگو خب

از شرایط خودت شوهرت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
فکر می‌کنی شوهر کنی تنها نمیشی؟متاهل بودن و احساس تنهایی کردن خیلی خیلی خیلی دردش بیشتره

دخترای که واسه  فرار از تنهایی شوهر میکنن ، تنهاترم میشن . چون یهو توهم ها محو میشه واقعیت رو میبینن

یه بنده خدا که ۱۴ ساله منتظره جواب دعاشه🖤

چون ازدواج رو تجربه نکردید میگید همه چیزو به جونم نیخرم فقط شوهر باشه .. اصلا گفتنی نیست ..باید ...

🥲

شمام زمان مجردی مشتاق بودی برای ازدواج ؟

با دلیل بگو خباز شرایط خودت شوهرت

دعوا و بحث سر چیزای خیلی کوچیک اعصاب خوردی عدم آرامش مسیولیت خیلی زیاد بی پولی قدر نشناسی 

اینا خیلی روتینه یعنی شوهرت مشکل جدی نداشته باشه 

از غم ای کاش ها چشمم کبود
دعوا و بحث سر چیزای خیلی کوچیک اعصاب خوردی عدم آرامش مسیولیت خیلی زیاد بی پولی قدر نشناسی اینا خیلی ...

🥲