2777
2789
عنوان

متأهلا تا حالا شده تو دعوا شوهرتون مقصر بوده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا دیگه خودتو سرزنش نکن

ولی عزیزم اصلا وقتی همسرت مقصره اینکارو نکن 

باعث میشه به کار اشتباهاهش ادامه بده 

و فکر کنه بهر حال شما طاقت قهرشو‌ ندارید 

پس هر کاری میخاد انجام بده 

البته بنظر من

حالا دیگه خودتو سرزنش نکنولی عزیزم اصلا وقتی همسرت مقصره اینکارو نکن باعث میشه به کار اشتباهاهش ادام ...

نمیدونم

قبلا امتحان کردم اونم معذرت خواهی میکرد ولی ایندفه اصلا انگار نه انگار انقد زخم زبون زده

چرا به خدا خیلی دلم تگ شدا بود ولی ته دلم ناراحتم ازش چون خیلی ناراحتم کرده بود با حرفاش

تموم شد گذشت / اون حرفو زدم چون کسی که عاشقه و کسی رو واقعا دوست داره این حرفو نمیزنه بلاخره عشقه 

دل آدم میخواد طرف رو ببینه اما وقتی برمیگردی یه حسی بهت میگه کم ارزش شدی این خیلی بده 

چرا ؟ 

ناراحتی دعوا بحث و هر چی که هست بلاخره دو طرفس‌ عب ندارع ناراحت هم شدید مهمه اینه که بگذرید و برگردید پیش هم خلاص 

به بقیش فکر نکن فقط سعی کنید تکرارش نکنید 

بحث چرا ؟ 

بچه های خوبی باشید 

نمیدونمقبلا امتحان کردم اونم معذرت خواهی میکرد ولی ایندفه اصلا انگار نه انگار انقد زخم زبون زده

عزیزم من امروز به کتاب خوندم 

داشت میگفت اگه از همسرت ناراحتی 

فقط اروم مشکلتو بهش بگو 

نریز تو خودت که تبدیل به نفرت و خشم بشه 

شمام همینطور 

بهتره با همسرتون اروم صحبت کنین 

مثلااز لحن بدت ناراحت شدم 

لطفااصلاحش کن 

یا ام وقتی درست حرف میزنه بگو‌ خیلی خوشم میاد انقدر لحن و کلماتت قشنگه احترام میذاری لذت میبرم 

بذار یاد بگیره