2777
2789
عجب آدمای باشعوری هستین که عکس مردمو بی اجازه میذارید سایت عمومییه لحظه فکر کنید ببینید خوشتون میاد ...

عکس خودش بود 🤣

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

عجب آدمای باشعوری هستین که عکس مردمو بی اجازه میذارید سایت عمومییه لحظه فکر کنید ببینید خوشتون میاد ...

خودمم 😅🤐

من عکس خودمو با ترسو لرز می زارم چه برسه به مردم 🤦🏻‍♀️😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس خودش بود 🤣

من علم غیب ندارم عزیز

طبق چیزی ک نوشته براش نظرمو نوشتم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
همینو نمیبخشم چهار تا کار خوبشو فردا قیامت میگیرم ازش 😅

منو؟؟؟🤣 یا دختره روو😂😂

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

از کجا فهمیدی لانتی 🤐

اسی اعتراف کن دیگه مقاومت فایده ندارع😂 هیشکی عکس یه نفر دیگه رو انقد با سانسور نمیذاره، مگه اینکه خودش باشه از ترس لو رفتن اینکارو بکنه .😂🥺