2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از ایندم بگو

دیداری تازه داشته ای اما همچنان دچار تنگناهای عاطفی هستی افرادی شاید خانواده در زندگی ات تاثیر گذارند. به زودی خبر خوش خواهی شنید و یا عشقی در راه داری اقدام خواهی کرد استعداد زیادی داری که لازم است از آن بهره ببری

دیداری تازه داشته ای اما همچنان دچار تنگناهای عاطفی هستی افرادی شاید خانواده در زندگی ات تاثیر گذارن ...

با کسی دیدار نداشتم

در کل متشکرم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

خیلی ممنونم ازت ❤️🙏یکی دیگه ام میشه برام بگیرید اگه میشه

روزهای خوبی در پیش داری یادت باشد اگر خدا بخواهد می تواند تو را در یک لحظه به عرش برساند بد نیست به دوستان قدیمی ات سری بزنی شاید گره از کارت به وسیله آنها باز شودزندگی را سخت نگیر افکار منفی را رها کن که خدا هرچه را بخواهد به بندگانش میدهد.

فرشته 

ازدواج 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
میشه برای من بگیرید نیت کردم

چندبار شانس در خانه ات را زده اما متوجه نشدی و فرصت های خوبی را از دست دادی باید از فرصتها بهتر استفاده کنی شاید دوباره تکرار شود گوش به زنگ باش ولی شتابزده عمل نکن طی سه ماه آینده فرصتی طلایی در اختیارت قرار می گیرد از آن هوشمندانه استفاده کن.

من قبول میشم ازمون پسفردا رو؟ اصلا به صلاحم هست قبول بشم یا نه؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

فرشته ازدواج

نیتی که کردهای ارزشمند است و اگر می خواهی به آن برسی باید از هیچ تلاشی کوتاهی نکنی توصیه میکنم در این مورد حتما با افراد با تجربه مشورت کن مراقب باش که برای رسیدن به خواسته ات چه چیز را فدا می کنی مطمئن باش با توکل به حضرت به آرزویت می رسی.

من قبول میشم ازمون پسفردا رو؟ اصلا به صلاحم هست قبول بشم یا نه؟ اسمم لعیا

نیتی داری که برای برآورده شدن آن دست به دعا برداشته ای انشا الله به آن می رسی لازم است در مورد خواسته هایت تجدید نظر کنی به زندگی افراد موفق نگاه کن آنها برای به دست آوردن آنچه خواسته اند تلاش زیادی کرده اند. برای رسیدن به نیتت همه راههای ممکن را خوب بررسی کن تا بهترین را انتخاب کنی

سلام.شبتون خوش،بیزحمت واس منم میگیرید؟نیت کردم

چندبار شانس در خانه ات را زده اما متوجه نشدی و فرصت های خوبی را از دست دادی باید از فرصتها بهتر استفاده کنی شاید دوباره تکرار شود گوش به زنگ باش ولی شتابزده عمل نکن طی سه ماه آینده فرصتی طلایی در اختیارت قرار می گیرد از آن هوشمندانه استفاده کن.