2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خواهش نیت ازدواجم

دلتنگیهایتان برطرف خواهد شد وعده دیدار نزدیک است. شما همیشه حواستان به دیگران بوده و دست به خیر بوده اید. این روزها بهتر است فعلا خود و خانواده تان را در اولویت قرار دهید تا گره های کوچک که موجب نگرانی این روزهایتان شده هم باز شوند. به ارزشها و باورهای دیگران اهمیت بدهید و گاهی اگر لازم است خودتان را با آنها تطبیق دهید. لج بازی نکنید انعطاف پذیر باشید

تا پایان سال مغازه ام فروش میره؟

مشکلات و ناکامی هایی داشته ای غم و غصه خوردن راه حل مشکلت نیست نقاط ضعفت را شناسایی کرده و سعی کن آنها را برطرف کنی محرم اسراری پیدا نمی کنی و احساس تنهایی میکنی اما با توکل به خداوند متعال و صبر و شکیبایی به نیتت میرسی یادت باشد راز دلت را با هرکسی درمیان نگذاری

رفعت ب نیت مالی دلم

دچار مشکل و یا گرفتاری ای شدی در مقابل مشکلات ایستادگی کن تا به پیروزی برسی یک موقعیت مالی خوب در پیش داری از موضوعی نگرانی داری و دچار تنگاناهای عاطفی خواهی شد. نیاز به حمایت خانواده داری تا بر مشکلت پیروز شوی

دوسم داره؟

از شنیدن نه نترسید. شما فقط یک بار زندگی میکنید در خانه و یا محل کارتان تنشهایی به وجود می آید که ممکن است نتوانید به راحتی با حرف زدن مشکل را حل کنید حرفهایی که نگفته بودید بالاخره مطرح خواهد شد و بحث و مشاجره بالا خواهند گرفت . اگر میبینید که نمی توانید با حرف زدن ناراحتی ها را از بین ببرید شاید بهتر باشد سعی کنید کمی با خودتان خلوت کرده و به دیگران هم جای فکر کردن بدهید به زیارت اهل قبور برو .

اسی لطفا میگی منو دوست داره یانه ؟؟؟؟؟؟

دلتنگیهایتان برطرف خواهد شد وعده دیدار نزدیک است. شما همیشه حواستان به دیگران بوده و دست به خیر بوده اید. این روزها بهتر است فعلا خود و خانواده تان را در اولویت قرار دهید تا گره های کوچک که موجب نگرانی این روزهایتان شده هم باز شوند. به ارزشها و باورهای دیگران اهمیت بدهید و گاهی اگر لازم است خودتان را با آنها تطبیق دهید. لج بازی نکنید انعطاف پذیر باشید

خب از ایندم بگو

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

تا آخر سال نامزد میکنم؟ ارشد جایی که میخوام قبول میشم امسال؟ مریم

افرادی در زندگی ات تاثیرگذار بوده اند عشقی را تجربه کرده
ای گشایش مالی در قالت دیده میشود نینت دارای دو
مرحله خواهد بود ابتدا سردرگمی و پریشانی خواهی داشت
اما بعد با اقدامی که صورت میگیرد به خواسته ات خواهی
رسید اگر مجرد هستی خواستگاری در پیش داری

امیر رو چهارشنبه میبینم؟ باهاش ازدواج میکنم؟

دچار مشکل و یا گرفتاری ای شدی در مقابل مشکلات ایستادگی کن تا به پیروزی برسی یک موقعیت مالی خوب در پیش داری از موضوعی نگرانی داری و دچار تنگاناهای عاطفی خواهی شد. نیاز به حمایت خانواده داری تا بر مشکلت پیروز شوی