2777
2789
عنوان

خیلی دلم امشب از شوهرم شکست

226 بازدید | 22 پست

وضع مالی همسرم خیلی خوبه راخت ماهی ۲۰۰ در آمد داره 

من حدودا۳ سال پیش ۴۰۰ کرم طلا فروختم برای خرید خونه.نکیذ اگه وضعش خوبه چرا طلا فروختی چون همزمان تو بازار هم همسرم مغازه خزیده بود و مجبور بودم 

خلاصه تو این سه سال حتی حلقه ازدواجم هم نخرید ...

هیچ سالی روز زن،تولدم و....براش مهم نیست نهایت یه شاخه گل رز می‌خره 

امسال از یه ماهه بهش گفتم امسال روز زن یادت نره برام طلا بخز،گقت برات سرویس میخزم،بعد گفت النگو بعد آخر گفت گوشواره....منم گفتم باشه 

قرار بود فردا بریم بخریم،امشب بهش گفتم فردا بریم بخریم 

گفت نه الان گرون شده صبر کنیم ارزون شه ،گفتم هیچوقت پایین نمیاد همینجوری می‌ره بالا

گفت نه ارزون میشه و....تو یه گوشواره پیش من محفوظ دازی هر وقت ارزون شد میخرم 

گفتم چطور برای مادرت همون روز مادر باید هر سال بریم گل شیرینی کادو رو ببری اما من چی .....همیشه منو حواله دروغ میدی

پارسال هم روژ ژن‌ رفتیم برام طلا بخزه،گقت طلا بخاطر روز زن گرون شده

بریم بیایم هفته دیگه برات میخرم هیچوقت نخرید....😥

می‌دونم امسال هم نمسخزه دلم خیلی شکسته شما بودید چیکار میکزدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیخواد بخزه،

شوهر من 13سال پیش طلای عروسیم و فروختم برارساخت خونه اونم تو روستا فقط خواستم از خانوادش جدا بشم 

بعد چندسال یه گرمش نخرید همش میگه مگه طلای باباته وظیفته متنفر شدم اصلا

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

انشالله خدا اینقد به خودت بده گلم که محتاج شوهرت نباشی

آمین🙏🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️