2777
2789
عنوان

تجربه بهم خوردن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
من همون روز بعد بعم خوردن حالم خوب بود😂😂اره عقد هستم الان چرا مهمه اما نه حدی ک مشکل ساز بشه

مثلا ب خواستگارات میگفتی ک نامزدی بهم خورده داری؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

مثلا ب خواستگارات میگفتی ک نامزدی بهم خورده داری؟

اره دیگه  نمیشه نگم ک 

شوهرم الان میدونه قبلا نامزدیم بهم خورده چون فامیله خودش 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکر منم بهم خورده الان سه ماهه میگذره من هنوز حالم خوب نشده و بیشترش استرس آینده رو دارم ...

سه ماه که خیلی زوده عزیزم

زمان بیشتری لازمه تا زندگی به حالت قبل برگرده

منم مثل شما فکرمیکردم راستش

نگران اینده بودم اما فقط الکی خودمو اذیت کردم

شما اینکارو نکن. خدا یه ادمایی رو از زندگیمون خارج میکنه تا بهترش رو بهمون بده. پس غصه و نگرانی معنایی نداره

اره دیگه نمیشه نگم ک شوهرم الان میدونه قبلا نامزدیم بهم خورده چون فامیله خودش

بعد جواب رد نمی‌دادن سر این موضوع؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

سه ماه که خیلی زوده عزیزمزمان بیشتری لازمه تا زندگی به حالت قبل برگردهمنم مثل شما فکرمیکردم راستشنگر ...

مرسی عزیزدلم ایشالله روز ب روز خوشبخت تر باشی ک هیچوقت اون تجربه سخت و یادت نیاد‌🙂♥️

مرسی عزیزدلم ایشالله روز ب روز خوشبخت تر باشی ک هیچوقت اون تجربه سخت و یادت نیاد‌🙂♥️

قربونت برم مهربونم❤🌸 غصه نخور عزیزم میگذره و منم متقابلا همین آرزوها رو برای شما دارم😍🌸

قربونت برم مهربونم❤🌸 غصه نخور عزیزم میگذره و منم متقابلا همین آرزوها رو برای شما دارم😍🌸

فداتشم ممنونم 😍♥️🫂

نه باخبر بودن اتفاقن

چ خوب ایشالله ک الان خوشبخت ترین بشی عزیزم ♥️🙂

چ خوب ایشالله ک الان خوشبخت ترین بشی عزیزم ♥️🙂

فدات💕

توم نگران نباش اصلا  این فکرارو نکن  مطمعن باش یکی خیلی خوب میاد سرراهت  یقین ب خدا داشته باش 😊🫀

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
فدات💕توم نگران نباش اصلا این فکرارو نکن مطمعن باش یکی خیلی خوب میاد سرراهت یقین ب خدا داشته باش ...

انشالله عزیزم قربونت 🫂♥️