2777
2789
عنوان

طلا موقع طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست

خواهشا احساسی تصمیم نگیر

کی الان میره میلیونی ب کسی کمک کنه

ناله نفرین نداره اتفاقا باید پشتت دعا کنن ک از مهرت ک حقت بوده گذشتی

اگرم اهل دعا و جادو ان شاید کاری کردن ک تو این حس بهت دس داده

طلاهاتو نگه دار 

اگ بهشون نگا میکنی حس بدی میگیری چون برات موقع خریدشون کلی خاطراه داره عوضشون کن ک دیگ خاطره ها اذیتت نکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نصف مهریه هم‌مال خانم بوده گذشته جاش طلاها رو نداده

من نمیگم حق کیه

دارم میگم قانونی طلاها مال آقاس

مهریه جای خود. طلا حای خود‌

مگه تو عقد جدا شدن که میگی نصف مهریه؟

خودش میگه مهرشو بخشیده پس تمومه ربطی به طلا نداره مگر اینکه موقع طلاق تو محضر نوشته باشن که طلا جای مهریه گرفته‌

در صورتی که اینجور نبوده پس اگه آقا بخواد میتونه طلاها رو مطالبه کنه

عزیزم طلا مال خودته شانس آوردند که مهریه ازشون نگرفتی خودشون هم می‌دونن میخواستی می‌گرفتی به خاطر همین برای طلا هیچی نگفتند ۴۰۰ تومان پول زیادی نیست که دادن حق خودته کاملا راحت باش ممکنه از این به بعد زندگی سختی هاشو خدای نکرده بهت نشون بده و لازمت بشه برای خودت نگه دار به عنوان پس انداز به فکرت نزنه که بفروشید یا به کسی بدی گلم

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم باشهمثل حلقه و جهاز و بقیه چیزا. حتی هدیه هایی که دو طرف برای هم میخرن بعد ...

نه عزیزم نیست. من تو جریان هستم. داداگاه میگه کادویی که سرعقد میدن برای عروس هست