جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
و ممکنه بد حلقی کنه چیزی خورده باشه فبلش زیاد گرسنه نباشه
همشو با هم حساب کنی نهایت ۱۰قاشق کوچک
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه منم تو سه ساله اصن نمیشه روش حساب کرد بستگی به این داره اون موقع چقدر گشنش باشه مثلا من یه روز خودمو میکشم تا ظهر هم هیچییی نمیخوره دهنشم باز نمیکنه لقمه بذارم دهنش باز یه روز دوتا تخم مرغ ابپزم میخوره خالی کلا هر وقت گشنشون باشه غذا میخورن منکه به زور بهش غذا نمیدم چون درمیاره و اصن نمیخوره هر وقت گشنشه خودش میگه غذا مبخوام
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه