2777
2789
عنوان

چقدر اینایی پشت کنکورین عقده این

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 79 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۶۰ درصد معدل هست و ۴۰ درصد کنکور

این رو میدونم...ترمیم هم میدونم چیه ولی نبودنش چه فرقی به حال کنکور اولیا داره که خوشحال باشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
این رو میدونم...ترمیم هم میدونم چیه ولی نبودنش چه فرقی به حال کنکور اولیا داره که خوشحال باشن

ببین من 1403کنکور دادم و پشت کنکورم برای 1404 

فرصت ترمیم دارم 

ولی 1402و قبلش ندارن 

رقیب هامون کم میشه البته نمیشه 

چون این فقط 40درصدشه 

20درصد یازدهمو دارن 

و باقی کنکورو

کاش برگردونن مثل سالای قبل بشه کنکور اونجوری استرس یدونه اس الان نمی‌دونیم استرس کدومو بکشیم فردا کنکوره هنوز قوانینشو شفاف سازی نکردن و بلا تکلیف موندیم معلوم نیست سال بعد چی میشه همه چی روهواس خدا فقط بانیانشو لعنت کنه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
حاجی به خدا من عقده ای نیستم🙌🙌😶😶😶کلا نسبت به هر خبری که از سنجش و آموزش و پروش سِر شدم همین😶😶

که اینکه بیخیال باشی اشکال نداره

بعضیا عملا خوشحالن

ببین من 1403کنکور دادم و پشت کنکورم برای 1404 فرصت ترمیم دارم ولی 1402و قبلش ندارن رقیب هامون کم میش ...

این که عین ناعدالتیه یجور سهمیست انگار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
این که عین ناعدالتیه یجور سهمیست انگار

ما هم فقط یکبار داریم 

اتفاقا ناعدالتیش برا ماعه 

به اینا از پارسال گفتن 

از سالی که این تاثیر نهایی اومد یا حتی قبلش اونا هرچند بار که میخواستن ترمیم میکردن 

تازه نهایی یازدهمم برا کنکورشون نداشتن 

من که فقط یکبار کنکور دادم و سالم با بچه یازدهمیا متفاوته

بخوام پشت کنکور بمونم 

چرا یکسال بهم حداقلش فرصت داده نشه با شرایط قبلیم کنکور بدم؟

که اینکه بیخیال باشی اشکال ندارهبعضیا عملا خوشحالن

ببین چاره ای نیست واقعا اینا به حرف هیچ کسی گوش نمیدن هیچ کسم هیچ کاری نمیکنه اینهنه کارزار  و نمیدونم اعتراض به کجا راه داد رئیس جمهور اومد گفت این قانون محرومیت برا ۴۰۴ به بعد باشه دیدیم اصلا به یه ورشون تو دفترچه امسال اووردن🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️