2777
2789
عنوان

دختر موبلوند یا مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 164 پست
اره دقیقاااااهنگ حامیم هست که میگه...مثل ترکیب یه شال سفید با موهای مشکی فرفری😂😂😂

هه توهم مثل من حامیم میگوشی؟

منم خیلی حامیم و آهنگاش رو دوست 😍.

دلفین عروسکی هستم . دهه هشتادی هستم .مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

واقعا یعنی لاغر و باربی دوست ندالن؟

نه استخونی و لاغر چندششون میشه و خیلی بدشون میاد ولی کشته مرده توپرن ولی الان نباید یکی ک چاقه بگه توپرم الان عکس میفرستم توپر منطورم چ هیکلیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم جینجری هم هویجی تونامبروان خلیجی .یه قسمت از یه آهنگه .

چه باحال😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

هه توهم مثل من حامیم میگوشی؟منم خیلی حامیم و آهنگاش رو دوست 😍.

عه*

اشتباه تایپی شد .

دلفین عروسکی هستم . دهه هشتادی هستم .مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

هرکس از چیزی ک داره راضی نیست منم همه میگن فر نکنی ولی دوستدارم تغییر کنم

دقیقا

همیشه مرغ همسایه غازه!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

هه توهم مثل من حامیم میگوشی؟منم خیلی حامیم و آهنگاش رو دوست 😍.

ارههه دوست خیلی اهنگاشو

مخصوصا مرور و عشق قدیمی

خیلی دردسر داره..مثلا من هیچ وقت بعد از حموم موهامو شونه نمی کنم چون اون قدر وز میشه که شبیه شیر می ...

عزیزم 

هرچی قشنگ تر دردسرشم بیشتر 

از ما خواهرم موهاش فره ولی ریزه بعدشم که رنگش نمیدونم قرمزه قهوه ایه کلا عجیبه رنگ موهاش 😂

[QUOTE=364606638]چه باحال😂[/QUOTE

آهنگ باربی بندر خیلی خوشگله پیشنهاد میدم گوش بدی .