2777
2789
عنوان

دوستان تشریف بیارین عکس لباس بزارم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 101 پست
چون هرجا میرم جریانو میپرسن خود طرف ازم عذر خواست توضیح دادم مدرک دادم میخوام از اب اسیاب بیوفته

خوبه عزیزم

کار خوبی میکنی فدات شم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد خوشگل چند گرفتی عزیزم

یک و سیصد و هشتاد

تو تن بی نظیره

حالا پوشیدم حتما عکس میگیرم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

منم ی پارچه خریدم دادم مامانم بدوزه انقد خوشگلهههه خیاطه مزونه مامانم عکس پارچه رو دارم ولی خوده لبا ...

مبارکت باشه عزیزم😍

چه خوبه که مامان هنرمند داری 👌👏🏻

همین الان بپوشش😍

الان نه تورو خدا🤣🤣🤣

چهارشنبه مهمونی دعوتم ظهر

میپوشم خشگل،مرتب😁

تگت میکنم

چیز دیگه عزیزمالانم نامزدم فیکه😂😂😂😂

نامزد کردین؟؟ مبارکه آرزوی خوشبختی دارم براتون

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"