2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 5684 بازدید | 459 پست
اون یه نفر دکتره

😂😂😂😂😂 مچکرم استرس دارم انگار میترسم باهاش روبه رو بشم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی بگه من باردارم یا نه

نه

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

خب من از کجا بدونم جفت هستن یا نه؟ از هر کی میپرسیم میگن اگه ازدواج کنن عالیع

بر اساس علم ابجد صغیر نامشون رو وارد کنید  یا سرچ کنید

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

دوستان تایپک حس شیشم نیست خواهشا همچین سوالاتی نپرسید اینجا فقط ترس و جن در جریانه همین بارداریدم نیاید 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

داستان مادربزرگ (قسمت دهم)گفت این دختر یک استثناست امانتیشو بده منهم راهمو میکشم و میرم و باز سر قول ...

وای من بودم جای مادر بزرگ از ترس جان به جان آفرین میسپردم😂

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

بر اساس علم ابجد صغیر نامشون رو وارد کنید یا سرچ کنید

عزیز برام حساب کردن گفتن خوبن باهم از حس شش بگو ازدواج دارن یا نه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
من گفتم باردارا نخونن قبلش ، این داستانا ادم سالم وعادیرو هم میترسونه فقط عکس نیست ولی حالا من نمیدو ...

اتفاقا گزارش زدم

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

وای من بودم جای مادر بزرگ از ترس جان به جان آفرین میسپردم😂

زن شجاعی بوده ولی حیف زندگی خوب باهاش تا نکرد و این همه بلا سر راهش اومد

اتفاقا گزارش زدم

دستت درد نکنه 🤨

عزیزم لطفاً برا من بگو با عشقم ازدواج دارم؟؟

دوست عزیز پست بی ربط نذار تایپک حس ۶م نیست 

تو هنوز داری میخونی؟ 🤣🤣فردا شب باز بیا ، میذارم

آره بابا میخونم فک کردی من آدمم؟😂

باشه میام

اینو باید دوساعت پیش میگفتیااااا

🤣🤣