بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با شوهرممادرم پدرم خاله هام با کسایی که خیلی صمیمی بودم جنگیدم تا برم طبیعی زایمان کنم.تا لحظه اخرم هیچکدوم راضی نبودن فقط میگفتن باید بری سز.اما من بدنمو میشناختم فکر اینکه شکمم بخاد پاره بشه و رد بخیه بمونه یا اینکه شکمم بمونه و هیکلم مثله قبل نشه منو دیوونه میکرد.خداروشکر زایمان خوبیم داشتم یعنی تو بیست روز اندامم برگشت چون واسم خیلی مهم بود از روز دوم شکم بندو گن میبستم.واسه من اینچیزا خیلی مهم بود چون لباسای بازم میپوشم خیلی مهم بود که بدنم رد بخیه نداشته باشه شما ببین اولویتت چیه درنهایت تو تصمیم گیرنده ای
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منی که تجربهی هردورو دارم طبیعی رو نیمه خصوصی و سزارینرو خصوصی آوردم میگم اگر عدد برای درد ۱۰ درنظر بگیریم طبیعی نمرهی کامل میگیره ولی سزارین درد بعدش عددش ۱۵ میشه
من اگه برگردم عقب هیچ وقت سزارین نمیکنم
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
ببخشید مگه شوهرت چند بار زایمانکرده؟ در طول بارداری مراقبوزنت باش شکمنمیمونه جای بخیه همبسته به دکتره خوب بخیه بزنه چیزی نمی شه مال من یه خط نازکه توطبیعی واژن داغون می شه
خب اگه دوست داری پایینت بی ریخت بشه و گشاد بشی طبیعی زایمان کن به هر حال تو جفتشم بخیه میخوری اصلا کی میگع گوشت اضافه میاد😐😐😐😐فقط جایه ی رد باقی میمونه همین