یعنی من ۱۰ ارز به قیمت ۱۰ هزار میخرم ک میشه ۱۰۰ هزار بعدش میره بالا میشه ۱۲ هزار ومجموع ۱۲۰ هزار اون ۲۰ تومنو سیو میکنم ۱۰۰ میمونه الان ۱۰۰ تقسیم بر ۱۲ هزارمیشه ۸ ارز تقریبا من ۱۰ تا خریدم ک
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی من ۱۰ ارز به قیمت ۱۰ هزار میخرم ک میشه ۱۰۰ هزاربعدش میره بالا میشه ۱۲ هزار ومجموع ۱۲۰ هزاراون ۲ ...
خودت میدونی چی گفتی الان ولی هر جا دیدم یه چیزی میگن ولی به نظرم وقتی ۱ تومنت بعد مدتی نمودارش صعودی بود و دیدی داره میریزه نمودارش کل پول و سودت رو برداشت بزنی نظرشونه
●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند@
خب اگه تازه واردی معلومه عین همه هستی فکر میکنی دیگه همه چی بلدی ولی ۹۰ درصد و خورده ای ضرر میکنی مگه اینکه ارزهایی بخری که آینده دارن بعد دو ماه یا دراز مدت برداشت کنی
●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند@