2777
2789
عنوان

کی از نماز شب معجزه دیده

249 بازدید | 25 پست

من شبا تنبلی میکنم وگرنه خیلی دوست دارم هرشب بخونم 

چه ساعتی میخونید شما؟ از معجزه هایی که دیدین بگید

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل خواب.گاهی یک و نیم گاهی دو گاهی سه ..

هروقت میخای بخابی قبلش بخون

لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

عشقم والا بنظرم خیلی راحته شما ۵ دقیقه قبل نماز شب پاشو وضو بگیر نماز وتر یک رکعت بخون توی قنوت نماز هم هر چی خواسته دنیوی و معنوی داری بخوای ، قسم به اسمش که هر چی بخوای بهت میده ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خوندن خودش  به تنهایی هم لذت بخشه،حتی اگه معجزه ای همراهش نیاد.

در حقیقت خوندن نماز شب ما رو عاقل تر و قوی تر میکنه ،برای انتخابها و آزمایشاتی که در طول روز برامون پیش میاد.و اینجاست که با درست عمل کردن شاهد تغییرات در زندگیت میشی.

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
نمی‌دونم ولی خیلی دلم میخواد امشب بخونم

بیاین باهم بخونیم انشالله به هرچی میخاید برسید 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌