2777
2789

یبار از دمتر پرسیدم گفت ن بوتاکسی ربطی به دم ابرو نداره البته سنم کم بود اون موقع حس کردم دکتر عمدی گفت ک من ول کنم😁17سالم بود اون موقع

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بالا میره

ببین فقط دمشو میخوام بره بالاها بقیش نره 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین فقط دمشو میخوام بره بالاها بقیش نره

اره سرش که اصلا نمیره بالا.دمش هم خودت باید بگی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اره سرش که اصلا نمیره بالا.دمش هم خودت باید بگی

منظورم اینه وسطشو نمیخوام بره بالا فقط اون نوک دم اخرشو میخوام 

منظورم اینه وسطشو نمیخوام بره بالا فقط اون نوک دم اخرشو میخوام

اره گلم .پیش دکتر خوب برو فقط

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اره گلم .پیش دکتر خوب برو فقط

مرسی گلم