مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2151 عنوان خانوما با بوتاکس دم ابرو بالا میره ایا دقت کنید فقط دمش میخوام بره بالا 98 بازدید | 9 پست یبار از دمتر پرسیدم گفت ن بوتاکسی ربطی به دم ابرو نداره البته سنم کم بود اون موقع حس کردم دکتر عمدی گفت ک من ول کنم😁17سالم بود اون موقع اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 دیروز | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دهانت_را_ببند عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 5475 قللمبه نمیشه؟؟منم دوست دارم مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘❤️فاصله سنی یک سال و چندماه👨👩👧👦💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖❤️
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2157 اره بالا میره وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2151 اره بالا میره ببین فقط دمشو میخوام بره بالاها بقیش نره اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2157 ببین فقط دمشو میخوام بره بالاها بقیش نره اره سرش که اصلا نمیره بالا.دمش هم خودت باید بگی وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2151 اره سرش که اصلا نمیره بالا.دمش هم خودت باید بگی منظورم اینه وسطشو نمیخوام بره بالا فقط اون نوک دم اخرشو میخوام اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2157 منظورم اینه وسطشو نمیخوام بره بالا فقط اون نوک دم اخرشو میخوام اره گلم .پیش دکتر خوب برو فقط وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2151 اره گلم .پیش دکتر خوب برو فقط مرسی گلم اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭