2777
2789

دوریم از هم 

ناراحتم از اینکه فقط آخر شبا بهم زنگ میزنه در طول روز نه پیام میده ن هیچی 

یا ی تایمی سرما خورده بود بهم زنگ نزد (تیر نخورده بودکه)

اما خب هم عصبانی میشم هم ناراحتم و بعضی میشم نمیتونم خوب منظورم بگم ویس بدم بهش ؟

لعنتی عوض شو 

بهش بگم چون بهم حس بدی دادی و ناراحت شدم 

نتونستم خیلی احساساتم کنترل کنم و گفتم اگه پای تلفن بهت بگم یچیزی میگم که گفتنش خیلی شاید درست نباشه برا همین ویس دادم 

لعنتی عوض شو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بودم نمیگفتم.

چون بعد اون از سر دلتنگی زنگ نمیزنه از سر انجام وظیفه و واسه اینکه غر نزنی زنگ میزنه.

یه بار زنگ بسته برای یه روز .

مثله اینه به شوهرت بگی برام گل بخر و برات بخره اون کجا خودش بخره 

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
من بودم نمیگفتم.چون بعد اون از سر دلتنگی زنگ نمیزنه از سر انجام وظیفه و واسه اینکه غر نزنی زنگ میزنه ...

خب الان تقریبا 2هفته است زنگ نزده اینکه میگم قبلا زنگ میزد 

اونم فقط شبا

لعنتی عوض شو 

یعنی چی؟راستش نمی‌دونم چجوری بهش بگم ک فکر نکنه من منتظر تماسشم و میمیرم براش

حالشو بپرس اما نگو چرا نیستی 

یه جوری برخورد کن که انگار خیلی مشغله داری متوجه نبودش نشدی 

مردا هرچقدر توجه کنی دورتر میشن 

نمیگم سرررد باشی 

با مهربونی باهاش حرف بزن 

اما غر نزن نگو نیستی دلم می‌خواد بیشتر زنگ بزنی 

خب الان تقریبا 2هفته است زنگ نزده اینکه میگم قبلا زنگ میزد اونم فقط شبا

ازش بپرس بگو مشکلی هست احساس میکنم مثل همیشه نیستی؟

نگو چرا کم زنگ میزنی

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
بنظرت چ رفتاری کنم الان درسته ن پیام میده ن زنک

کجاست؟کی برمیگزده؟

آره راست میگی ولی خب اینجوری هم فکر می‌کنه منتظر تماسشم 😑

حداقلش اینه مستقیم نگفتی درد دلتو