2777
2789
عنوان

25ساعته ن اب خوردم ن غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ک چی ؟الان شوهرت تغییر ی کرد ؟ 

منم مثل تو اوسکول بودم (ببخشید)

خودمو زجر میدادم 😐ولی ی بنده خدایی ی حرفایی بهم می‌گفت ازم شیر زن ساخت 

الان غذا میخورم هیچ ب چپمم نیست موقع قهر نه حرص میخورم نه گریه میکنم 

اونه ک باید ناراحت باشه نه تو 

رو‌ خودت کار کن قوی شو

اخه حالم بده نمیخوردم برام مهم نیس اون بدومه یا نه وقتی ناراحتم اشتهام بسته میشه فقد گریه میکنم

والا منم حالم بده ، عادت بده خودتو وقتی ناراحتی حداقل چیزهایی که دوست داری بخری ، بپزی ، بخوری ، اونجوری هم سرگرم میشی هم گرسنه نمیمونی!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

داری خودت رو ضایع میکنی 

هر چی ضعیف ببینتت بدتر میشه 

حسی که داری طرف دلش برات بسوزه سمه ..

اولا باهم دوست باشین

بعدم به خودت برس خودت خودت خودت بعد عزیزت

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

خب ک چی ؟الان شوهرت تغییر ی کرد ؟ منم مثل تو اوسکول بودم (ببخشید)خودمو زجر میدادم 😐ولی ی بنده خدایی ...

میگم ب ابلفض برام مهم نیس اون بدونه من خودم میلی ندارم اصلا میخام فقد بخابم

حالا صبر کن هرچی خودتو بیشتر گرسنه نگه داری وقتی خوراکی گذاشتی دهنت بیشتر تهوع میگیری .

من سه روز بخاطر مشکلات خانوادگی  چیز خاصی  نخوردم بعدش تامدت اا درگیر مشکل معده شدم .تازه مادرم یه بار نگفت بیا چیزی بخور میمیری .اون که دیگه شوهرته

لایک نکنید .توروخدا 

کاش قهر کردنه منو ببینی...

وقتی قهر میکنم تو خونه الکی راه میرم از قصد پاشو لگد میزنم ی چی بگه چپ چپ نگاه میکنم مثلا حوله خیس رو میندازم رو لباساش.ی بار خاب بود قهر بودیم موهام بلنده باز گذاشتم خم شدم رو صورتش ساعت ۳ صبح بود تا مرزه سکته رفت.ی بار ی لنگه کفششو قائم کردم.ب قدری اذیتش میکنم خدا منو ببخشه

زنگ میزنم فوت میکنم مثلا پنجاه بار پشت هم زنگ میزنم

بچه هام غش میکنن از خنده.

ی بار ماشین اصلاحشو قایم کردم..

عشق ممنوعه❤️‍🩹