2777
2789
عنوان

بابام فکر میکنه داداشم بچه خودش نیست باهاش بدرفتاری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 31 پست
اگر این شکلی شک داره خو آزمایش ژنتیک بگیره اونوقت اگر متوجه بشه اشتیاه کرده تا ی عمر عذاب وجدان دادا ...

حتی اگر بچه خودش هم باشه انگار داره انتقام اون خیانتی که مادرم کرده رو و اون خشمی ک داره رو روی برادرم خالی میکنه

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

شایدم اینجوری که فکر میکنن نیست ، شاید اتفاقی رنگ‌چشمش قهوه ای شده به هرحال یکی تو نسلتون بوده چشم قهوه ای 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه چه گناهی داره مادرت حداقل ببرتش ازمایش ژنتیک بلکه پدرت دلش نرم بشه

پدرم مستقیم نمیگه این بچه من نیست فقط یبار اونم وقتی مادرم باردار بود بهش گفت من ک چیزی یادم نمیاد و مادرمم سرصدا کرد گفت اره ارههه منظورتو رسوندی و فلان و این بحث که بچه خودش نیست همونجا در نطفه خفه شد الان نمیگه این بچه م نیست ولی من قشنگ تفاوت رفتار و ناخوداگاه بابام رو میفهمم

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
حتما باید آزمایش خون باشه؟ نمیشه از موی هردو یواشکی نمونه برد برای آزمایش؟؟اگر مثبت بود که زندگی داد ...

هم پول میخواد و هم امضا و حضور طرفین اینکه خودشون نرن و یکی یواشکی دی ان ای بگیره مال تو فیلماست باید خودشون راضی باشن

آه چه سخته هم برای برادر طفل معصوم و هم بابای دلخسته... 

بنظرم از مادرت بپرس اون که میدونه درستش چیه ؟ شاید فقط مادرت رابطه عاطفی داشته نه چیز دیگری .

ولی بابای گلی داری که با وجود خیانت بازم مونده با زنش . جالبه که اون مرد رو می‌خواسته بکشه ولی زنشو نه