2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی میخام

20 بازدید | 3 پست

برادرم ۲۵سالشه شغلش فنیه

رابطش با صاحب کار و پسراش خوبه و اونا قبولش دارن..

این صاحبکار یه دختر داره ک فکر کنم ۲۱ سالشه

چندباری خود صاحبکار زیر پوستی گفته کی میخای ازدواج کنی یا اگ هرجا بری بخاطر خوب بودنت بهت دختر میدن

سوال اینه

هراز گاهی این دختر خانوم میاد مغازه برادرم چطوری باید دل دختر رو ببره ک خراب نشه همچی؟

چ رفتاری داشته باشه دختره جذبش میشه؟

دخترخانم امسال رتبه برتر شده

بنظرتون حالا قیافه نمیگیرن؟

لطفا اینارو راهنمایی کنید

بنظرم به هیچ وجه برادر تون با دختر کاری نداشته باشه

چون این کار باعث میشه شغلش به خطر بیافتد

اگه وضعیت مالی صاحب کار خیلی بالا باشه یجوری کار سخته ولی اگه خیلی بالا نیست. 

بنظرم مادر یا پدر شما محترمانه از صاحب کار دخترش و خواستگاری کنن

بنظرم به هیچ وجه برادر تون با دختر کاری نداشته باشهچون این کار باعث میشه شغلش به خطر بیافتداگه وضعیت ...

عزیرم از کارش بیرون افتاده کارش یه چیز بدرد نخور بوده طرف صاحب شرکت یا کارخونه ک نیست

بنظرت این حرفا با منظور بوده؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیرم از کارش بیرون افتاده کارش یه چیز بدرد نخور بوده طرف صاحب شرکت یا کارخونه ک نیستبنظرت این حرفا ...

ببین متوجه نشدم یعنی داداشت تو یه مغازه کار می‌کرده و الان خودش اومده بیرون یا بیرونش کرده اون شخص ؟