2777
2789

من یه چیزی میخواستم قیمتش زیر ۱۰۰ بود خودم نمیتونم به دلیلی برم بیرون چن روز. به خواهرم گفتم برام بخره و پولشو بدم بهش گفت باشه. بیرون بود بعد زنگ زد گفت اینجا فقط چهارصد هزار تومنی و دویست هزار تومنی‌ش رو دارن منم بهش گفتم نه مرسی نمی‌خوام بخری خودم بعدا میرم همون قیمتی که خریده بودم روپیدا میکنم. با طعنه و تندی برگشت گفت من که حالا دویست تومنی‌ش رو خریدم. منم بهم برخورد.چون با عصبانیت و منت اینو گفت جوری حرف زد انگار مجبور شده بخره و من گولش زدم که گفتم قیمتش زیر صد هست😐بهش گفتم خب اجی پس بده اگه میشه

حالا از اون روز تا حالا چن بار اومده منو دیده هربار هم میگه عع فلان وسیله رو خریدم یادم رفته برات بیارم😐منم نیاز خیلییی فوری بهش دارم اینم چند روزه سرکارم گذاشته.حالا می‌خوام به خواهرم پیام بدم بگم اونی که برا من خریدی رو نمی‌خوام دیگه مرسی بردار برای خودت استفاده کن یا ببر پس بده بنظرتون کار بدی میکنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقد بدم میاد ازکسی که یه چی به یکی میگه بخر بعد عیب روش میزاره گرونه ارزونه جنسش اینجور اونجوریه! خب خواهر من یا نمیگفتی یا هرچی برات گرفته رو باید قبول کنی و بسیار هم تشکر کنی.

خداوندا تویی حامی وحاضر
اینقد بدم میاد ازکسی که یه چی به یکی میگه بخر بعد عیب روش میزاره گرونه ارزونه جنسش اینجور اونجوریه! ...

الان فکر کنم اشتباه متوجه شدین ها دوباره تاپیک رو بخونین 

طرف اصلا چیزی که میخواستم رو بهم نداده

تاپیک رو یه دور دیگه بخون !

الان فکر کنم اشتباه متوجه شدین ها دوباره تاپیک رو بخونین طرف اصلا چیزی که میخواستم رو بهم ندادهتاپیک ...

عزیزم همینکه خواهرت رو به رچزحمت انداختی که فلان چیز و برام بیار. باید سپاسگزارش باشی. تاپیک هم متوجه ام عزیزم

خداوندا تویی حامی وحاضر