من مسابقه ندادم . در حدی ندیدم بخوام مسابقه بدم باهاشون .
من پیروزم
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حسودی میکنن . به دروغ و کلک خودشونو در استوریها نشون میدن . اما من بی خیال 😄
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
رقابت که نمیخوام بکنم ولی اون میخواد من اینکارو بکنم شاید میخواد ی جورایی برنده بشه و منو بچزونهحالا ...
عزیزم دقیقا خیلیا تو این وضعیت اند
فقط بگم با حسود قطع رابطه کن و نذار از پیشرفتت بدونه
من خودم مادرم خواهرهام دهان لق اند بهشون از آب خوردن هم چیزی نمیگم دیگه حسود خیال میکنه عقب موندم ولی سعی میکنم پیشرفت کنم
نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️