2777
2789
خب پس باید کجا میرفتمپول مفت میگیرن دیکهخب برا چی نشستن اونجا ؟ چرا باید برم مطبشون؟ چ فرقی میکنه او ...

شما سنت کمه لابد

نمیدونی ک‌بیماذستان دولتی شما نمونه هستی

تا دانشجو ها یادبگیرن😃

بله فرق داره چون شما مطب ۳۵۰ باید پول بدی😅

دولتی فوقش چقپر پول دادی ۱۰۰ تومن؟

مشکل شماهم حتما هیمن قدر هستن ک اینهمه دکتر رفتی همه ی چیز واحد گفتن 

💕

ببینم عکس ازمایشت

بلدین تشخیص یدی

میتونم داخل پیام ها عکس بفرستم برات؟

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطب شخصی بروجای ماکلادوتاماماداره مامانم پیش یکیشون میرفت خیلی ازخودراضی بوددرستم وقت نمیزاشت دومیه تازه مطب بازکرده انقدخوبه که نگو

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
خیلی حساسید به نظرم چون اونا خیلی کیس های اینطوری هر روز می بینن در کل بیمارستان اموزشی اینطوریه بری ...

آموزشی باشه، پول بیت و الماله دیگه ، آدم باید با دکتر زنانش که احساس راحتی بکنه، چه وضعشه مساعل خصوصیشو جلو اون همه آدم باز کنه، حداقل برا دکتر زنان دانشجو های پسر نفرستن

نه خب ی جوری اول گف برو مادرت بگو بیادکفتم کسی باهام نیستبعد گف حامله نمیشی ، باید تخمک از کسی بگیری ...

ناراحت نشی ولی اون دکتر هم از رو ازمایشت اینارو گفته،با شما ک پدرکشتگی نداشته ک بخواد بگه،

شمام همون ازمایشات رو ببر یه دکتر خصوصی زنان زایمان با تخصص نازایی نشون بده ببین چی بهت میگن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
وقتی خودت حاضر نیستی برای ارامش خودت یکم پول بیشتر بدی بری خصوصی چ توقع از بقیع داری

آزمایش خصوصی دادم

پس دکترایی ک داخل این مراکز هستم بهشون میگم مفت خور چرا بدتون میاد؟ مفت خورن دیگع

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
پیش کسی ک قبولش دارنصحیح مگه من گفتم غیراینه،شما میری ارایشگاه بیرون اومدنی به طرف فحش میدی میای بیر ...

منم مشکلم همین بود الان ی دکتر فوق تخصص میرم مطب خودش میرم نهایت نیم ساعت میشینم نوبتم بشه

دقیقا ب حرفم حالم گوش میده وقت میزارع

به امید روزهای خوش 💝

آموزشی باشه، پول بیت و الماله دیگه ، آدم باید با دکتر زنانش که احساس راحتی بکنه، چه وضعشه مساعل خصوص ...

دکتر زنان ک چیزی نیست،سونو واژینال هم مردا میان بالا سر ادم😑

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
شما سنت کمه لابدنمیدونی ک‌بیماذستان دولتی شما نمونه هستیتا دانشجو ها یادبگیرن😃بله فرق داره چون شما ...

خب ۱۰۰ تومن بشه حرومش دیگه

کلا پول مفتی مفتی میگیرن

خودشم فرستادم آزمایشگاه خصوصی قطعا با هم تو این کار دست داشتن. ی آزمایش رو دوبار تکرار کردن برا پولش

آموزشی باشه، پول بیت و الماله دیگه ، آدم باید با دکتر زنانش که احساس راحتی بکنه، چه وضعشه مساعل خصوص ...

خب شما بگید برای اموزش چه‌کار کنه ؟

راه حل پیشنهاد بدید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
شما سنت کمه لابدنمیدونی ک‌بیماذستان دولتی شما نمونه هستیتا دانشجو ها یادبگیرن😃بله فرق داره چون شما ...

دقیقا اصلا فرقش رو نمیدونن اصلا سر درشون زده اموزشی درمانی

به امید روزهای خوش 💝

ناراحت نشی ولی اون دکتر هم از رو ازمایشت اینارو گفته،با شما ک پدرکشتگی نداشته ک بخواد بگه،شمام همون ...

اخه دکتر چیزی نگف

دارویی نداد

من ندانستم مشکلم چیه