2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 35306 بازدید | 474 پست
پارسال خودم تو این وضع بودم منتها من بد عاشقش بودم ، تو محیط کاری آشنا شده بودیم هر جور چراغ سبز نشو ...

👏🏻👏🏻 واقعاً برای منم پیش اومده نه به این صورت اما دقیقا طرف وقتی اومده که دیگه خیلی دیره

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرها اگر به کسی حسی داشته باشن در لحظه جواب میدن. استارتر اصلا از اول اشتباه کردی. انقدر دکتر ها میگن دخترها نرن سمت پسرها، رفتی یهو براش این رو نوشتی. یکی رو میگفتی بره باهاش صحبت کنه، حرف شما رو بیاره وسط که اگر کسی تو زندگیت نیست، فلانی دختر خوبیه. او دیگه مشتاق بود میومد سمتت. 

پسرها اگر به کسی حسی داشته باشن در لحظه جواب میدن. استارتر اصلا از اول اشتباه کردی. انقدر دکتر ها می ...

من خودمم خوشم نمیاد به پسر پیشنهاد بدم ولی آخه چرا انقدر بزرگش میکنید قضیه رو.... اشتباه چی؟ حالا فوقش میگه نه دیگه فامیل که نیس غریبس تموم میشه میره

استارتر یجوری بهش اعتراف کردی که منم حس خوبی نگرفتم ازت عین این پسرای هول

بابا یکم کش میدادی یا چندماه با ریپلای زدن و لایک کردن و اینا متوجهش میکردی چه کاری بود یدفعه یکم عزت نفس داشته باش

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

اسی اکانتشو میدادی من به عنوان همکار میگفتم یکی ازش خوشش اومده زودتر به جواب میرسیدی پسره ی مودی فِس فِس

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)