2777
2789
عنوان

طلاق خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 95 پست
خب شماخودت پس اندازو مدیریت روبعهده بگیر،مگه سرکارنمیره چرابی عرضه

برای زندگی و احساسات ارتباط با خانواده و این مسایل به عهده گرفتم پیر شدم چه برسه مخارج

باید خودم بگم چطوری حرف بزنه با من و بقیه 

به کی چی بگه چی نگه

خودمم به عنوان زن اصلا نمیتونم روش حساب کنم اصلااا احساس میکنم خیلی تنهام

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایرادهای همسرم رو بگم بهم میگی می ارزه طلاق بگیرم یا نه؟همسرم بی عرضه هست نمیتونه پس انداز کنه ...

هر مردی بدی داره مهم اینه بدونی دوست داره زندگیشو دوست داره

من همیشه تنها بودم با خانوادم قهر بود تحقیرم میکرد اهمیت نمیداد بهم . قهر میکرد ماه ها .   عصبی شدید بود میزد همه جی رو میشکست من تا حد مرگ میزد چندبار زد دستم از جاش دراومد یا کبود بودم . فقط به حرف مامانش بود هرجا مامانش بود هرکاری مامانش میگفت میکرد .همیشه پایین پیش خانوادش بود وهزاران چیز دسگه

هر مردی بدی داره مهم اینه بدونی دوست داره زندگیشو دوست دارهمن همیشه تنها بودم با خانوادم قهر بود تحق ...

دوسم نداره فقط وابسته هست 

مریضم بشم مهم نیست براش 

یکم سرد بشم فکرش می‌ره جای دیگ 

یه مدت هورمون هام بهم ریخت بخاطر مصرف یه دارو میل ج صفر شده بود متوجه شدم تو اون مدت هم پ.و.ر دیده هم از اندامش عکس گرفته معلوم نیست چیکار کرده 

احساس میکنم شخصیت مزخرف و ضعیفی داره که اگر یه روزی کم بیارم کند به بار میاره

از یه نظر میگم خداروشکر نداد از طرف دیگه عاشق مادرشدن بودم

چند سالته؟ خب انشالله با یکی بهترش ازدواج میکنی بچه دار میشی 

منم مشکل دارم با همسرم ۲۹ سالمه ولی نمیخوام بچه بیارم با اینکه خودمم بچه دوس دارم ولی نمیارم

🫂

خب همه یابیشترمرداهمینن

نه والا . مطمینم هنوزم آدمهای با اصالت پیدا میشن . وضع مالیشم که داغونه هرچی جلو تر میریم به جای بهتر شدن بدتر میشه 

این مدت اینقدر گریه کردم افسرده شدم ... احساس تنهایی شدیدی دارم 

شوهر منم فیلمای ناجو میدید

من چیکار کنم بنظرت 

چندساله عقدم ... هنوز نتونسته حتی پول یه عروسی جور کنه 

هر مردی بدی داره مهم اینه بدونی دوست داره زندگیشو دوست دارهمن همیشه تنها بودم با خانوادم قهر بود تحق ...

واقعا باید خوشحال باشی که 

تو از جهنم نجات پیدا کردی 

این جهنمه که ترس داره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ن ندارم من عاشق بچه بودم نذاشت مادر بشم

ازین بابت ک باید دستشم ببوسی ک‌ نذاشت یه بچه ازش داشته باشی... و بچه بیچاره هم مثل تو از لحاظ روحی هر روز بمیره و زنده بشه..‌ برو خدا رو شکر کن ک ازین نظر عدو سبب خیر شد برات جان دلم 

به خاطر ظلم هایی که کرد ضزبه هایی که زد

ببین  همه  کسانی که  طلاق میگیرن  ضربه دیدن و ظلم

شما  تا  وقتی   روی  خودت کار  نکنی  که اونو بندازی تو سطل فراموشی       هزار سال دیگه هم حالت خوب نمیشه

کم کم  سرت  گرم کن    با   کار   ورزش     رفت و آمد

و    خدا را    میلیاردها بار شکر کن    که  مسوولیت بچه ای با تو نیست     چون نداری    متوجه نمیشی   چی میگم       انشالله آینده پیش رو   بهتر

اگر  حالت ادامه داشت  حتما  از روانشناس کمک بگیر