2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170684 بازدید | 774 پست
جذب اساتید پروسه پر پیچ و خمیرهستش تو دانشگاه های طراز اولمن خودم اقدام کردم اما روزانه خیلی سخته فق ...

خب بله ولی ربطی به سن نداره.‌

به چیزای دیگه بستگی داره...

و اکثرا کسایی رو جذب میکنن که دکتری از دانشگاه‌ها ی برتر جهان داشته باشن..

استاد های ما همه شون بجز یه نفر از اروپای آمریکا  فارغ‌التحصیل  شده بودن... و دو سه تاشونم خیلی جوون بودن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بله ولی ربطی به سن نداره.‌به چیزای دیگه بستگی داره...و اکثرا کسایی رو جذب میکنن که دکتری از دانشگ ...

شاید رشته های مهندسی و پزشکی این مدلی باشه رشته های علوم انسانی اساتید جوان خیلی کم هستن چون برعکس همه عالم هستی تو ایران رشته های پزشکی تاپن اما همه جای دنیا علوم انسانی رو برتر میدونن اگه یه نفر بتونه تا دکترا یا پسا دکترا تاریخ و حقوق و سیاست و فلسفه بخونه همونجارو هوا میزننش اما سر کلاسای مهندسی و پزشکیشون کلی بنگلادشی و پاکستانی و عرب و ایرانی می شینن آخرشم میان تو وطن خودشون کلاس میزارن و جذبشون میکنن 

همه شون یکسان نیستن...ولی خیلی ام آنچنانی نیستفک کنم حدود ۳۰ تا چهل تومن

دوستم یه خواستگار داره استاد دانشگاه هس ولی حتی ماشین ام نداره که ...💁🏻‍♀😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
کسی میدونه درامد استاد دانشگاه چقدره؟

هیات علمی باشه بیشتر از ۲۰۰ میلیون حق التدریس ولی خیلی کمه کفاف زندگی مجردی رو هم نمیده. پسر همکار من استاد حق التدریسی بود پول از مادر پدرش می‌گرفت بعد پتروشیمی استخدام شد وضعش خوب شد

هیات علمی باشه بیشتر از ۲۰۰ میلیون حق التدریس ولی خیلی کمه کفاف زندگی مجردی رو هم نمیده. پسر همکار م ...

نمیدونم شرایط هیئت علمی شدن چیه ولی ایشون ۳۰ سالشه و ماشین ام نداره ولی خب قراره نامزد شن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اولین نفری پرسید.😁 میگه خواهرش سنش کمه.

مام یه استاد پیررررر داریم

متاهله

خودش میگه کلی کشته مرده داره😐😐😐😐

یعنی ته این استادا بعد ۴۰ سال زندگی مشترک

اکثرشون بخاطر موقعیت شغلیشون دنبال همه هست چشمشون

به یک نفر قانع نیستن

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
همه شون یکسان نیستن...ولی خیلی ام آنچنانی نیستفک کنم حدود ۳۰ تا چهل تومن

وای جواهر نایاب سلام خوبی عزیزم.‌یه مدت نبودی . چقد خوشحالم که دوباره برگشتی ازدواج کردی با اون آقا؟

شاید رشته های مهندسی و پزشکی این مدلی باشه رشته های علوم انسانی اساتید جوان خیلی کم هستن چون برعکس ه ...

نه اینجوری هام نیست..

همه جای دنیا به علوم پزشکی و مهندسی بیشتر بها داده میشه...

ولی اینم بدون هیئت علمی شدنم مثل هر کار دیگه ای تو ایران طبق رابطه و ضابطه پیش میره..

این تصورات که استادای دانشگاه‌های برتر خیلییییییی باید بهترین باشن هم اشتباهه مخصوصا تو علوم انسانی خیلی پارتی بازی و سفارشی سازی عمل میشه...

و روابط عمومی و اجتماعی ام بی تاثیر نیست...

کسایی که کارشناسی و ارشد تو همون دانشگاه خواندن و پیش استادای زمان خودشون شناخته تر بودن همونا رو میگیرن...

تو دانشگاه صاف و ساده رفتن و درس خوندن تنها فایده نداره... باید روابط عمومی قوی داشته باشی

منم هیچوقت خاطر خواه نداشتم با شوهرم دوست بودیم به ازدواج کشید ولی بارها گفت عاشقم نیست و نبوده ، البته الان خیلی دوستم داره ولی الان بدردم نمیخوره ، اونوقت که تو عشق و عاشقی بودم و دل و دماغ عاشقی داشتم دلم عشق واقعی میخاست ، الان که دیگه حوصله این جینگولک بازی ها رد ندارم با ۳۵ سال سن ، عشق تو وجودم خفه شد

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷