2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170692 بازدید | 774 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسودی ربطی به شرایط نداره 

ی جایی خوندنم ادم حسود حتی توو قبر هم چشماش باز میمونه با حسرت از نکرده ها.... 

مطمئن باش پشت هر زندگی خوب کلللللی تلاش هست 

پشت هر چیز خوبی کلللللی تلاش هست، حتی اگر توو خیابون دیدی موهای ی نفر قشنگه، مطمئن باش براش وقت گذاشته و زمان و هزینه صرف کرده  دیگه چه برسه به خواستگار و زندگی و... 

ی چیزی مثل زیبایی ظاهر ارثیه و از طرفی زیبایی نسبیه 

پس هر موقع خواستی حسودی کنی به این فک کن پشت هر چیز خوب کلللی تلاش هست 

زن داداش منم یه قیافه ی معمولی داشت اما با داداشم دوست شد(خودش پیشنهاد داد به داداشم!) و ما هم به خو ...

منم کاری با زن داداشم نکردم اما متوجه شدم ۱۰ ساله بختمو بسته و دستش شهریور ۱۴۰۰ واسم رو شد از اون به بعد کاربر سایو جان رو زدم همین امسالم فهمیدم واسم رزق بندم می‌گرفته تا نتونم کار و شغل پیدا کنم

دقیقا.‌من همیشه حسرت اینو خوردم که هیچ کس عاشقم نبود . .شما قطعا یا روانشناسی. یا انقد درکت بالاست ک ...

عزیزم❤

دلم خیلی میخواست روانشناسی بخونم نشد

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...

من استاد هیئت علمی داشتم که ۳۴ سالش بود، تو انگلیس هم خونه داشت و اجارش داده بود. بساز بفروش هم بود، با یه دختر خیلی خیلی ساده ازدواج کرد و رفت انگلیس. 

یادمه تو کلاسمون علاوه بر دخترا پسرا هم حسودیشون شده بود😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...