2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170958 بازدید | 777 پست
دست خودم نیست

دوست عزیز،حسادت قبض میاره 

شما برای داشته ها و نعمات دیگران شکرگزاری کن ،اولش خیلی سخته،بنویس ،بعد زبانی بگو ،کم کم حسادتت از وجودت پاک میشه

شکرگزاری برای داشته های دیگران،قبض را از زندگی برمیداره و خیر و برکت به همراه داره

اینا از خودم نمیگم از استاد عرفان (علی مقدم) شنیدم 

🌺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس شش گوشه امام حسین گزاشتم بک گراند گوشیم یادمه چنان سرگیجه ای گرفتم رفتم بیمارستان میبینی چیکارم ...

همین دیگه 

کار موکلای سحره 

مقاومت کن انجام بده ( البته خود من چند سری چله های باطل سحر گرفتم و اتفاقا نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم    اما بیفایده بود چون چند مدت بعد دوباره احساشون میکردم و میفهمیدم هر چه رشتم پنبه شدن ) جریان سکیت چله هام رو تو نی نی سایت گفتم کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکزدی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه 

اما من چند ماه بعد اتفافی ویدئویی از حکیم محین ایماعیلی دیدم که داشت توضیح مبداد حرز برای هر شخص رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست ===== سایت آزمون مزاج اختری 

منم اعتقاد نداشتم آدم تا سرش نیاد نمیفهمه

چرا منم زیاد چشم خوردم اما نمیشه گفت همه چشمشون شوره یا ارکسی حسرت زندگی کسیو میخوره چشمش بد هستش 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

استاد خواهرم عاشقش شد.

محنون وار فکر کرد خودهرم جواب بله بهش می ده ولی خواهرم جواب نه بهش داد

وای بعدش هیجانی است.

بعد استادش خواهرم را از اون درس انداخت...از روی عمد رتبه اول دانشگاه را از اون درس انداخت که ترم بعد هم ببینه خواهرم را...

بعد خواهرم هم رفت شیراز مهمان شد و ترم تابستان گرفت که استاده را دیگه نبینه و فارغ التحصیل بشه.

بعد تو شیراز یکی تو دانشگاه عاشقش شد و پاشنه در خونه ما را کند...اینقدر اومد و رفت که آخرش خانواده ام رضایت دادند...چندبار باباجونم قهر کرد و رفت هی می اوردندش پای قباله برون...بیچاره اذیت شد دامادمون...بعدم چندسال سرکار نبود دانشجو بود خواهرم معلم بود...بعد طی اتفاقات عجیبی به لطف خدا به خاطر یک روز روزه بودن در راه خدا کار پیدا کرد و الان مدیرعامله

همین دیگه کار موکلای سحره مقاومت کن انجام بده ( البته خود من چند سری چله های باطل سحر گرفتم و اتفاقا ...

چون طلسم تمدید میکنند میدونند ما میریم دنبال باطل سحر 

قدرت چشم زحم حسود از صدتا سحر بیشتره چون درجا طرف میبینی به کشتن داد 

انشالله خدا کمکت کنه

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

به عنوان یه دانشجو موفق به عقده ای بودن شما حسادت میکنم؟ هه عزیزم خواب دیدی داری توهم میزنی خیر باشه

دانشجو موفق؟ هه🤣🤣🤣

معلوم نیست تو مدوم داهاتی داری میری نهضت سواد اموزی 😂😂😂

همون اینقدر کند ذهنی که جهشی خوندن من و پزشکی اوردن بقیه اینقدر برات عجیب و دور از واقعیته اولشم ک بخواهر شوهر اسی حسادت کردی 😂😂😂بخدا در حد همون خندیدنی ظهر وقت خالیمو باهات خندیدم از حسادت های حقیرانت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دوست من دانشجوی پیام نور بود   خیلی  سالها قبل 

غیر حضوری  و با استادش ازدواج کرد

آقا توی لیست دانشجوهاش  وقتی اسم خانم  را می بینه متوجه میشه  از خانواده های سرشناس و خوشنام شهر هستند و دوست داشته با این خانواده وصلت خانوادگی انجام بده

دوستم اصلا کلاس ها را نمی رفته

بعدا به خواستگاری  استادش جواب داده

ماجرا قدیمی است 

دختر دوستم الان کلاس هفتم است

ما توی یک روز بچه دار شدیم 

سه تا همکار بودیم

با هم باردار بودیم توی یک روز هر سه تایی بچه هامون دنیا اومدن 

این دوستم با استادش ازدواج کرده بود

اون یکی با دانشجوی خودش و خانم هیات علمی بود

من هم با همدانشگاهیم ازدواج کرده بودم 

چقد شما بی فرهنگ هستین حتما خودتون وجودتون پره. حسادت و کثیفیه که راجب همه این فکرو دارین

😂😂😂خدا شفات بده فونش میدی بعد با شما گفتن میخوای جمعش کنی 

باور کن حسادتت فقط خودتو از پا در میاره اینجا ک محازیه اینقدر عکس العمل دادی دیگه خدا به داد زندیت برسه دیگه جوابتو نمیدم😂😂😂خوش گذشت بای

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭