2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 98338 بازدید | 514 پست
من که اطرافم استاد پایین 35 ندیدم و جزو محالاته یکی با بیست و خورده سال استاد بشه

همه ک هوششون یه سطح نیست 

یکی ممکنه 5سال لیسانسش طول بکشه بکی هم 3سال بستگی ب هوش طرف داره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اهمیت نداره پس میتونی ادامه ندی

فعلا تو ادامه میدی درضمن جنبتو ببر بالا میتونی وقتی قدرت پذیرش نداری کامنت کسیو ریپ نزنی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بودم حسودیم میشد خدایی خواهر😂😂

پس شوهرش واسه چیه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من چون زشتم کسی تا ب حال عاشقم نشده

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

پاییز۹۵ عاشق شدم ازش خواستگاری کردمجواب رد داد ۵ سال در ب در و با واسطه دنبالش بودم دیگه جایی رسید ا ...

الان همچنان شوهرت دوستت داره؟؟ هیچ وقت به روت نیاورده که یه مدت پیگیرش بودی؟؟ تحقیرت نکرده؟؟

اگه نه واقعا قدرشو بدون

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...

اشتباه میگی عزیزم طرف ۳۰ ساله هم میشه هیئت علمی باشه دکتری گرفته و جذب شده کی گفته همشون پیرن اطراف خودم زیاده اینی که گفتم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.