2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 109177 بازدید | 557 پست
طرف تا 27 تازه درسش تموم میشه بعد چند ساله م طول میکشه به عنوان استاد تمام تدریس کنه

دروغ ک ندارم بگم بعدم اینجوری ک شما میگی درست نیست میبینی طرف مدرسه رو جهشی خونده یا هوش برتر بوده چند سال پیش یه دختر 15ساله به عنوان جوونترین دکتر ایران معرفی شد تو اختبار هم نشونش دادن بعدم مهاجرت کرد کشور دیگه و الان فوق تخصصه فک. کنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرف تا 27 تازه درسش تموم میشه بعد چند ساله م طول میکشه به عنوان استاد تمام تدریس کنه

تا22لیسانس میگیره چجگری تا 27 درسش طول میکشه؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دختر 15 ساله😐 من ک باور نکردم شرمنده

بزن نت اخبار نشونش داد یادمه بچه بودم 

نمیدونم چرا یه عده کلا توهم دروغ دارن😐

یکی از فانتزیام:

به خواهرشوهرت بگو دستشو بکشه رو سرم🥲💔

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

دختر 15 ساله😐 من ک باور نکردم شرمنده

15ن تازه 13ساله بوده خب یه عده هوش برترن 

بزن نت اخبار نشونش داد یادمه بچه بودم نمیدونم چرا یه عده کلا توهم دروغ دارن😐

توهم نیس عجیب میاد برام

ضمنا نیازی نیس انقد تلاش کنید منو قانع کنید چون باور ندارم نه اون دختر 15 ساله نه استاد 27 ساله🙄

برا پزشکی اینا منظورم بود

خب مگه من گفتم استادم پزشکی بود؟ فوق داشت اما کلا چیز عجیبی نیست حتی عادیه ما استاد دخنر داشتیم اونم 27 تا28بود اتفاقا تدریسشون از سن بالا ها خیلی بهتر بود

توهم نیس عجیب میاد برامضمنا نیازی نیس انقد تلاش کنید منو قانع کنید چون باور ندارم نه اون دختر 15 سال ...

تلاش نمیکنم برام اهمیتی نداره تایمم ازاده گفتی محاله گفتم محال نیست داریم صحبت میکنیم وگرنه اهمیتی نداره سود وضرری نداره برام ک

خب مگه من گفتم استادم پزشکی بود؟ فوق داشت اما کلا چیز عجیبی نیست حتی عادیه ما استاد دخنر داشتیم اونم ...

من که اطرافم استاد پایین 35 ندیدم و جزو محالاته یکی با بیست و خورده سال استاد بشه

باور ندارم پایینش نوشته دختر 16 ساله دانشجوی پزشکی امروز فردا یکی هم میاد تو گوگل مینویسه دختر 11 سا ...

خب اون مال به دختر دیگست اینا هوششون برتره نمیدونم چرا عجیبه برات دیگه گوگل ک الکی نمیزنه 😐