2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 33643 بازدید | 259 پست
پاییز۹۵ عاشق شدم ازش خواستگاری کردمجواب رد داد ۵ سال در ب در و با واسطه دنبالش بودم دیگه جایی رسید ا ...

وای چه خوبه این همه اعتماد به نفس و عزت نفس داری 

که به احساست بها دادی و براش تلاش کردی و انقد از خودت مطمئن بودی که جلو رفتی 

الان همسرت چطوره باهات 

راستی چیشد که عاشقش شدی؟ 

اون چی چطور شد عاشقت شد 

خوشبخت باشین الهی 🥺💖

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خوبه این همه اعتماد به نفس و عزت نفس داری که به احساست بها دادی و براش تلاش کردی و انقد از خو ...

خیلی خوبه شانس اوردم جدا ک انتخاب عاشقانم خوب از اب دراومد

دلیل عاشق شدن من همه چیش بود،پاکیش،درونگرا بود ولی خجالتی نبود ب موقع جواب کوبنده میداد،نمیدونم ادمی بود ک سخت میشد رامش کرد،،اهل رل و اینام نبود،ن پول داشت،ن خونه ن ماشین،از نظر بقیه قیافه هم نداشت ولی من عاشقشم

وقتی ازش پرسیدم چیشد برگشتی گفت؛ کسی نتونست جای تو رو برام بگیره

خدایی اره اعتماد ب نفس و تلاشم خیلی زیاد بود 

همیشه خنده رو لبام و شاد و پرانرژی چیزی ک همه مردا دوسدارن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

استاد حق التدریسی دیگه حسادت دارع .یارو دانشگاه ترمی ۵ تومن هم بهش نمیدن چ استادی 

فقط دهن پرکنه 

ضمنن اساتیدی که هیت علمی هستن خیلی جوون نیستن که بخوان کراش باشن سرشون توی مقاله و ....

لطفا لایک نکنید .سپاس

مطمئن باش حق التدریسی هستش ، استاد شدن الکی نیست باید پیرت دربیاد قشنگ ،بلاخره دانشگاه رفتیم می‌دونیم. طرف ۱۰سال سابقه داره هنوز هیئت علمی نشده . 

بعد شغل آزاد از همون استاد درآمدش بیشتره.

در کل حسودی نکن بابا ،به این چیزا نیست خدا به اندازه دل آدم بهش میده تو شاد باش از خوشیه بقیه بزار خوشی بیاد تو زندگیت.دختر عمه من شوهرش استاد دانشگاه بود خارج رفته کلا با هم نمی ساختن آخرم با بچه طلاق گرفتن

حقیقتا چشام قلبی شدهنوزم همونقد عاشقشی سوزناک؟

نابودم😅 همیشه بهش میگم روز ب روز دارم عاشقتر میشم

ولی میدونی الان دیگه اویزون نیستم مث اون وقتا ک جواب رد داده بود

ادمی ک اویزونه ترسناک میشه چون ادما دوس ندارن کسی اونقد عاشقشون بشه ک حس کنن زندانین

من الان خیلی وقت ازاد براش میذارم ولی همیشه هم دلتنگشم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من راه میرفتم یکی عاشقم میشد از بغال و چغال بگیر تادانشجو و  استاد دانشگاه دکتر و طلا فروش و کارخونه دار و پاساژ دار و رستوران دار و مهندس و ... هر کی میدید فرداش خواستگار بود اما نمی‌دونم چرا این دل صاحب مرده من سنگه انگار بختم طلسم شده الان برا رد کردن خیلی ها پشیمونم دیگه اون موقعیت ها رو ندارم همه فکر میکردم لابد با یکی رابطه ام که به همه نه میگم بعدش استاد دانشگاه چیزی نیست حقوق آنچنانی نداره تو فکرش نرو بچسب به زندگیت این جور تو فکری افسردگی میگیری و زندگیت به گند می‌کشی فکر کن چیکار کنی ده سال دیگه موقعیت اجتماعی و مالی شما بالاتر باشه موفق باشی گلم

حداقل مثل خواهرشوهرت تا ۲۲ صبر می کردی شاید یکی عاشقت می شد،  آخه  تا ۱۹ سالگی معلومه کسی عاشق آدم نمیشه

اصلا توی اجتماع بودی؟؟؟

ما که هر چی ازدواج از دید مردم خفن دیدیم خود دختر نخ داده بود.

یکی بود با تمام پسرهای دانشگاه دوست بود و کسب تجربه کرد 

دیگه دانشگاه را که آباد کرد رفت سر کار 

اونجا هم دست بردار نبود دیگه مخ یک نفر را زد.

البته من خودم نظرم این است ارزش پاک بودن از هر چیزی بالاتره 

ولی مردم دو متر دهنشون را گشاد باز می کنن میگن چه دختر خوشبختی چرا ؟؟ چون شوهرش پولداره

دقیقا

به جاش مامان من تا دلت بخواد کشته مرده داشته 

اصلا خوشبخت نشد 

بخاطر همین من هیچ وقت پی این چیزها نبودم 

لااقل از مامانم خیلی خوشبخت ترم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
عاشق معشوق نبودیم

حالا ما که عاشق و معشوق بودیم کجا رو گرفتیم که بقیه جا موندن. فک نکن با عشق ازدواج کردن تا همیشه خوشبختی میاره.ما شدیدا با عشق ازدواج کردیم اما بعد که گذشت دیدم بزرگ‌ترین اشتباه عمرمو مرتکب شدم.نگران نباش عزیزم حسودی نکن