یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله گلم.ربطی نداره. پرستاری هم خوندم. خواهرامم ماما هستند. زایمان زودرس هم به دلیل نارسایی سرویکس هست و ربطی به پلی کیستیک نداره . من از ۹سالگی پلی کیستیک شدید هستم....ارثی🫠🫠🫠
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه.پیاده روی ،خواب سروقت. زود بخواب زود هم بیدار شو. رژیم کم کربو و کم شکر .خوردن امگا،ویتامین سی،منیزیوم که کنترل میکنه علایم رو و اعصاب آروم. هیچ نوع داروی درمانی نخوردم برای بارداری هام
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حالا دختر کوچیکمم سر من رفته. با ۲۰کیلو وزن و سن ۸سال،پلی کیستیک هست. الان ۱۱سالست و هنوز همونه...ورزش نمیکنه. ولی رعایت غذایی داره. ورزش مهم ترین عامل برای بهبود پی سی اُ هست