2777
2789
عنوان

آبروم رفت پیش خونواده همسرم فهمیدن سقط شده

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 31 پست
دقیقا هیچ ربطی نداره بخاطر کیست باشه از همون اول تشکیل نمیشه بچه

عزیزم بچه با داروی تحریک تخمدان تشکیل شد بعد بخاطر همین پلی کیستیک سقط شد بخدا 

اگه درمانش نکنم بازم سقط میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از یه دکتر شنیدم خیلیا اولین بچشون سقط میشه اصلا نگررران نباش عزیزم باز باردار میشی طبیعیه 

من زنداداش خودمم اولیش سقط شد باز بچه دار شد الان دوتا بچه داره 

نگرانی نداره

عزیزم بچه با داروی تحریک تخمدان تشکیل شد بعد بخاطر همین پلی کیستیک سقط شد بخدا اگه درمانش نکنم بازم ...

ربطی نداره بازم

من خودم پلی کیستیک شدیدم...۳ بچه دارم..مطالعه کن عزیز و دنبال دلیل باش با انجام ازمایشات تخصصی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مطمعنی؟ زایمان زودرس نداشتی؟

بله گلم.ربطی نداره. پرستاری هم خوندم. خواهرامم ماما هستند. زایمان زودرس هم به دلیل نارسایی سرویکس هست و ربطی به پلی کیستیک نداره‌ . من از ۹سالگی پلی کیستیک شدید هستم‌‌‌‌....ارثی🫠🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چجوری با پلی کیستیک باردار شدی گلملتروزول؟

نه.پیاده روی ،خواب سروقت. زود بخواب زود هم بیدار شو. رژیم کم‌ کربو و کم شکر‌ .خوردن  امگا،ویتامین سی،منیزیوم که کنترل میکنه علایم رو و  اعصاب آروم. هیچ نوع داروی درمانی نخوردم برای بارداری هام

چجوری با پلی کیستیک باردار شدی گلملتروزول؟

حالا دختر کوچیکمم سر من رفته. با ۲۰کیلو وزن و سن ۸سال،پلی کیستیک هست. الان ۱۱سالست و هنوز همونه...ورزش نمیکنه. ولی رعایت غذایی داره. ورزش مهم ترین عامل برای بهبود پی سی اُ هست

توی بارداری هم همین کارارو کردی؟ یا همه چی خوردین؟

توی بارداری همه چی خوردم...ولی مواد قندی رو با کنترل باید خورد. چون پلی کیستیک ها مقاومت انسولین دارند و زبونم لال سریع دیابت بارداری میگیرن