2777
2789

باید دانلود کنی عزیزم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

توی یه برنامه دانلودش کن توی دانلود هات که باشه میری تو این شات قسمت متن ، متن رو مینویسی یه جایی هست اینطوری: Aa اون رو میزنی

بعد که روش بزنی سمت چپ تصویر جعبه با فلش هست روش بزن و واردش کن

بله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی یه برنامه دانلودش کن توی دانلود هات که باشه میری تو این شات قسمت متن ، متن رو مینویسی یه جایی هس ...

دقیق یادم نمیاد اگه اون جعبهه نباشه پایینش قسمت تنظیمات هست هر دورو امتحان کن 

بله

توی یه برنامه دانلودش کن توی دانلود هات که باشه میری تو این شات قسمت متن ، متن رو مینویسی یه جایی هس ...

اهان یعنی خارج از خود اینشات باید دانلود کرد؟؟؟فک کردم تو خود برنامه داره

اول از اینترنت فونت فارسی دلخواهت رو دانلود کن

بعد میری تو اینشات حالا عکس یا فیلم مدنظرت که میخوای بهش نوشته اضافه کنی رو انتخاب میکنی

میری تو قسمت نوشته ها

متن مورد نظرتو تایپ میکنی

بعد تو قسمت فونت ها

سمت چپ یه مربع هست که توش یه فلش زده اونو بزن و فونتی که دانلود کردی رو به برنامه اضافه کن

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
اهان یعنی خارج از خود اینشات باید دانلود کرد؟؟؟فک کردم تو خود برنامه داره

اره عزیزم ، خودشم داره اگه بخوای از خودش دانلود کنی باید روی علامت شاپ که اونم بالای همون جعبه هه هست رو بزنی

بله