2777
2789
عزیزم واس منم بگو کلی منتظر موندم کنکور چی قبول میشم؟راجب ایندم چی حس میکنبن؟مهاجرت میکنم کی؟

جون دلم عزیزم

کنکور یه رشته پیراپزشکی خوب قبول میشی

مثل فیزیوتراپی یا شاید مهندسی پزشکی

به وسیله همون رشته دانشگاهیت اقدام به مهاجرت میکنی و یه پوزیشن عالی میگیری ولی بنظرم نمیری

پای دلت همین ایران گیر میکنه و عاشق میشی

ازدواج پر از عشقی برات میبینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جون دلم عزیزمکنکور یه رشته پیراپزشکی خوب قبول میشیمثل فیزیوتراپی یا شاید مهندسی پزشکیبه وسیله همون ر ...

مرسی عزیزم 

هدفم سونو هست انشالا 

کی ازدواج دارم؟؟ 

مشخصاتی از طرفم میتونین بگین ظاهری یا شخصیت ایشون ؟ اشناس؟

بابت پاسخگوییتون ممنونم 🙏🏻♥️

اسی جواب منو ندادی که بگو لطفا 🥲حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اصلا بهم فکر میک ...

بهت فکر میکنه

گاهی چکت هم میکنه ولی جلو نمیاد تو دختر خونگی هستی اون بیشتر دنبال تفریحه بنظرم

با این ادم نه

با یه مرد قد بلند و چهارشونه ازدواج میکنی

الهی که خوشبخت هم بشی گلی جون

😘اگه سوالی داری که به تسکین دلت کمک میکنه بپرس عزیزم

ممنونم مهربونم 

نمیدونم بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟ خونوادش پاپیش میذارن برام ؟؟واقعا منو میخاد یا نه به دلایل دیگه سمتم میاد ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بهت فکر میکنهگاهی چکت هم میکنه ولی جلو نمیاد تو دختر خونگی هستی اون بیشتر دنبال تفریحه بنظرمبا این ا ...

مرسی گلم 🌸

شغلش چیه ؟ زمان و نحوه اشناییمون چطوره ؟ اختلاف سنیمون چقدره ؟ میشه هرچی راجبش حس میکنی بگی لطفا ممنونم 🥺🌸

بهت فکر میکنهگاهی چکت هم میکنه ولی جلو نمیاد تو دختر خونگی هستی اون بیشتر دنبال تفریحه بنظرمبا این ا ...

سلام عزیزم 

انشالله ک حالت خوب باشه

اسمم افسانس

میشه بگی دبیری قبول میشم یا ن

سعید دوسم داره؟ صادقه باهام 

قصدش ازدواجه یا ن

باهم ازدواج داریم؟

طلسم داره یا دارم؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤