2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ لباسامو بگوو بنظرت جنسیت بچم چیه

و اینکه کی خونه میخریم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نه نه اتفاقا اون خیلی به درسم حساسه و اتفاقا اون عامل تحصیلمه نخوامم شرط زندگیمون درس خوندن منه اون ...

خودت داری جواب خودتو میدی

اون باعث شده تو درس بخونی یعنی خودت ایندت برات مهم نیست

یه بار بهت گفتم بازم میگم

از زنای موقعیت بالا خوشش میاد

تمرکزت رو بذار رو خودت و درست

اون خودش بدو بدو میاد

دختر پر شر و شیطوووونسفید و بوری حس میکنمتو روح زندگی خیلیاییمخصوصا مامانتلطفا مراقب باش با سرکشی نا ...

خوب میشه باهام اون شخص؟رابطمون خوب میشه؟انگاری بیزاره ازم

ازدواجو اینا چی؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
تروخدا سوالمو جواب بده حتمایکی اینکه دوسم داره؟؟؟؟دوم اینکه کنکورم چی میشه کلن در مورد ایندممنتظرم گ ...

دوست داره ولی تخسه

بچسب به درس و کنکورت بخاطر احدی از اینده ات نگذر

شهر دیگه دانشگاه قبولی

خودت داری جواب خودتو میدیاون باعث شده تو درس بخونی یعنی خودت ایندت برات مهم نیستیه بار بهت گفتم بازم ...

ازدواجم بامهرداد انجام میشه؟اگه اره خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤