2777
2789
میبینم که قید درس و آینده رو زدی بخاطر یه پسر با آی کیو پایین😂لگد به بختت نزن دخترتو بری بالا اون خ ...

نه نه اتفاقا اون خیلی به درسم حساسه و اتفاقا اون عامل تحصیلمه نخوامم شرط زندگیمون درس خوندن منه اون دکترا داره و اصرار داره از لحاظ علمی تقویتم کنه

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمم فاطمه حست بهم چیهدرمورد شخصیتم و زندگیم

درونگرا و ساکت

یه شکست عاطفی در گذشته داشتی

هنوز غصه اش باهاته انگار

لاغراندامی گمونم

توکلتو به خدا از دست نده

خانوادت تو رو دوست دارن

ابراز محبت بلد نیستن فقط

میتونی حدس بزنی که بخت ما باهم یکیه یا نه؟

ببین یکم مانع سر راهتون هست

خب پسره هنوز خیلی شرایط زندگی رو نداره

بابات روت حساسه

گونی برمج که نیستی راحت بذارتت رو شونش مادر

صبر کن زندگیشو جمع و جور کنه 

میشه♥️

استارتر  

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
ببین یکم مانع سر راهتون هستخب پسره هنوز خیلی شرایط زندگی رو ندارهبابات روت حساسهگونی برمج که نیستی ر ...

پس درست حدس زدم باید صبر کنم واسش ....ولی اخه تا کی من خیلی فرصت میاد جلو روم بنطرت یه صبر منطقیه ؟تو باشی به پای این پسر صبر میکنی 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

ببین یکم مانع سر راهتون هستخب پسره هنوز خیلی شرایط زندگی رو ندارهبابات روت حساسهگونی برمج که نیستی ر ...

تو بهترینی💛