2777
2789
عنوان

داستان واقعی یک شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 60 پست

لایک

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام .ممکنه لطف کنید برای حل شدن مشکل مالیم و همچنین حفظ ابروم صلوات بفرستید.هر کسی فرستاد لایک کنه تا منم واسه حاجت رواییش صلوات بفرستم

مچکرم از لطف تون🌹

از استارتر عزیز هم عذرمیخوام حلال کن🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
خلاصه روز خواستگاری شد پسره با مادرش زندگی می‌کرد و اومد خواستگاری دختره اما پسره وضع مالی خیلی خوبی ...

پسر و مادرش میرن 

و دختره گریه می‌کرد و به پدر و مادرش میگفت دوسش دارم

بزارید باهاش ازدواج کنم ولی پدر و مادرش میگن نون شب از دوست داشتنت واجب تره و همین مخالفت پدر و مادر باعث بدبختی اون دختر شد 💔💔💔

همه شهدای مدافع حرم همه شون همینقدر خوب بودن و خانواده دوست.... 

هعییییی....... 

آقا محمد کاش یه نگاهی هم به من بندازی کمکم کنی گره زندگی مو باز کنی به خیلیا دارم رو میزنم ولی هنوز کامل باز نشده بخدا خسته شدم..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

میخونیمت استارترجان🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
پسر و مادرش میرن و دختره گریه می‌کرد و به پدر و مادرش میگفت دوسش دارمبزارید باهاش ازدواج کنم ولی پدر ...

بعد یه مدت دختره میفهمه جنازه یک شهید آوردن شهید مدافع حرم که جنازه محمدش بود 🥀🥀🖤

پسره بعد از اون خواستگاری که بهم خورد رفت سوریه 

و شهید شد 

دختره هم گفت سر پل صراط پدر و مادرم ول نمیکنم 

🥀🥀🥀🥀

سیگار میکشم یعنی دختر بدی هستم!

جامعه الان اینو میگه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••