2777
2789

میخواستم براش پول رو انتقال بدم نشد نمی‌دونم چرا رنگم زدم پشتبانی گفته سقف تراکنش پنج میلیون تومنه در صورتی که تراکنش های من به یک میلیون هم نرسیده بود و وقتی بلال مکزیکی رو خوردم و دوتا اسنک برام درست کرده بود این اتفاق افتاد چندین بار تلاش کردم اما هر دفعه همون رو نوشت هیچی دیگه اسنک ها رو داد ببرم دوازده به بعد پولش رو بزنم به کارتش هیچی دیگه شرمندش شدم و اسنک ها از گلوم پایین نرفت چون پولشو نزدم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لعنت به این بانک های دوهزاری و سیستمشون که آبروی آدم رو میبرن

😅اره منم پیش اومده خجالت داره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

میگفتی دوستی پدری مادری کسی براش بزنه یه کارایی می کنین آدم شاخ درمیاره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

وا میخاست بگی بعدا میزنم الان نمیشه نمیخوردت ک

گفتم و اونم قبول کرد دیگه چون آدم با شخصیت و درجه یکیه اما من این وسط خراب شدم

عزیزم مگه از قصد پولشو ندادی که اینطوری شدی

خب اتفاق بوده دیگه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
میگفتی دوستی پدری مادری کسی براش بزنه یه کارایی می کنین آدم شاخ درمیاره

من مادرم رو میشناسم این وقت شب تو این سرما نمیره کارت به کارت کنه تازه سرمم کلی غر میزنه و باخواهرامم قهرم دوستیم ندارم من پول رو نصف شب براش انتقال میذم اما این وسط آبروی من رفته