2777
2789
اخه زدم گوگل گفت پاستا وماکارانی هر چند سال هم کا از تارییخش بگذره چیزی نمیشه

بجای صلوات بر اینو اون یکم بفکر سلامتی خودتو اطرافیانت باش 

اخه ادم هر چی گوگل گفتو باور میکنه؟؟؟ پشمام 😶😶😶😶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا رو عقل این حرفو زدی یا خواستی ما رو بخندونی😁

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بجای صلوات بر اینو اون یکم بفکر سلامتی خودتو اطرافیانت باش اخه ادم هر چی گوگل گفتو باور میکنه؟؟؟ پشم ...

👌🏻👌🏻👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بجای صلوات بر اینو اون یکم بفکر سلامتی خودتو اطرافیانت باش اخه ادم هر چی گوگل گفتو باور میکنه؟؟؟ پشم ...

امام زمان این واون نیست..همه زندگیم جونم وعمرم به فداش

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
👌🏻👌🏻👌🏻

عزیز دلم به جای تایید کردن حرفای بقیه ببین اول راجع به چه کسی داره نظر میده..همه زندگیم وجونم به فدای امام زمانم

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
عزیز دلم به جای تایید کردن حرفای بقیه ببین اول راجع به چه کسی داره نظر میده..همه زندگیم وجونم به فدا ...

ببخشید ندیدم ، شماهم تند نرو ، نیازی به تظاهر نیست.. .

الان لزومی نداره بیای اینجوری با من حرف بزنی من خودم عاشق امام زمانم .....

شما طوری میگید انگار فقط شمایید امام زمانو دوست دارید

1
5
10
15
20
25
30
35
40