2777
2789
عنوان

چطوری تایپکو بترکونم

67 بازدید | 19 پست

ممنون می‌شم بگید

گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر..

باید 10 نفر گزارش بززنن

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال منم هست

باید 10 نفر گزارش بزنن

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرست واسه نی نی یار یک . روزی یک تاپیک فقط هم موضوعات خیلی شخصی وخصوصی رو پاک میکنه 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
باید 10 نفر گزارش بزنن

می‌شه تاپیک این عکسمم صبح یهویی گرفتم و کسی که از بودنم قدردانی می‌کنه رو گزارش بزنی؟

ممنونم ازت

گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر..

میشه تاپیک اخر گزارش بزنید

تاپیک این عکسمم صبح یهویی گرفتم و کسی که از بودنم قدردانی می‌کنه رو گزارش بزن،منم میزنم

میشه تاپیک اخر گزارش بزنید

نی نی یار ببینه تعلیقت میکنه جانم. چون  درخواست گزارش ممنوعه. هم خودت تعلیق میشی هم کسی که گزارش بیخود بزنه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
نی نی یار ببینه تعلیقت میکنه جانم. چون برات درخواست گزارش ممنوعه. هم خودت تعلیق میشی هم کسی که گزارش ...

پس چطوری پاک کنم

روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرست واسه نی نی یار یک . روزی یک ...

تگ می‌کنی